Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η Ελλάδα καθαρίζει για ΑΕΚ!!

Καθάρισε ο Σιαλμάς στην Λιβαδειά! Μια χαρά και πάλι ο Γεωργέας! Κέρβερος στα μετόπισθεν ο Μανωλάς! Την απόκρουση του αγώνα έκανε ο Κωνσταντόπουλος! Παρατηρήσατε κάτι; Πήρατε χαμπάρι τι προσπαθούμε να πούμε;

Η Ελλάδα καθαρίζει για ΑΕΚ!
Μιλάμε μόνο για Έλληνες παίκτες. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια η ΑΕΚ ξόδευε ένα κάρο λεφτά για να πάρει ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν αμφίβολης αξίας. Δεν βοηθούσαν, δηλαδή, και μετά από λίγο καιρό έφευγαν, όπως ήρθαν. Παίρνοντας, μάλιστα, κι αποζημιώσεις πολλές φορές.

Η οικονομική κρίση, αλλά κυρίως η έλλειψη ρευστότητας στο ταμείο της ΠΑΕ οδήγησε την Ένωση να ποντάρει στο ελληνικό στοιχείο περισσότερο από ποτέ. Ήταν μια λύση ανάγκης, όχι μια συνειδητή επιλογή. Αν υπήρχαν λεφτά, πάλι θα φεύγανε τα χρήματα για παίκτες στο εξωτερικό.
Η ανυπαρξία διοίκησης – μετόχων, όμως, είχε κι ένα καλό μέσα σε τόσα δεινά. Ότι η Ένωση απέκτησε πάλι ένα στοιχείο που της έλειπε. Το πάθος! Και ειδικά απ’ όταν επέστρεψε και ο Κωστένογλου. Οι παίκτες ξέρουν για ποια φανέλα παίζουν, δεν έρχονται από το πουθενά μόνο για τα λεφτά.
Φυσικά, η ΑΕΚ δεν μπορεί να κτυπήσει πρωτάθλημα. Στην αρχή, όμως, του β’ γύρου είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή. Κάτι που δεν ίσχυε στα περισσότερα από τα προηγούμενα πρωταθλήματα, όταν βρισκόταν πίσω πολλές φορές πάνω από 10 και 15 πόντους. Με ρόστερ υποτίθεται πιο βαθύ και πολυέξοδο.

Η Ένωση, λοιπόν, προσπαθεί με τα… ψέματα να σταθεί όσο πιο καλά γίνεται. Κι αν είχε λίγη ρέντα παραπάνω ο Σιαλμάς κόντρα στην Δόξα, θα είχε κι άλλους δυο πόντους. Κι εκεί, άλλωστε, πάλεψε η ομάδα, αλλά ήταν αρκετά άτυχη, κι όχι τόσο αδιάφορη λόγω π.χ. απληρωσιάς, όπως είπαν κάποιοι.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, ποντάρει τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο στους Έλληνες τερματοφύλακες, στον Μανωλά, τον Καράμπελα, τον Κοντοέ, τον «χαφ» Γεωργέα, τον Μάκο, τον Σιαλμά, τον Κλωναρίδη κλπ. Κι όσο μπορούν βοηθάνε και οι πιο «μεγάλοι» σε ηλικία, ο Λύμπε, ο Δέλλας, ο Καφές κλπ.

Από τους ξένους αυτός που έχει κάνει την περισσότερη δουλειά είναι σίγουρα ο Λεονάρντο, που, μάλιστα, θέλει να γίνει «Έλληνας» για να παίξει εθνική ομάδα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Επίσης, βοηθάει και ο Κάρλος. Ο Γκούντγιονσεν ήταν άτυχος, ο Μπέλεκ βάζει γκολ μια στο τόσο, ενώ κάποιοι άλλοι από τους ξένους δεν δίνουν το κάτι παραπάνω.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: