Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Αυτή η ΑΕΚ δεν θέλει να πεθάνει!!

Ηταν μια ομάδα που για ακόμη μια φορά εξέπεμψε το μήνυμα ότι αρνείται πεισματικά να πεθάνει. Σχολιάζει ο Βασίλης Σαμπράκος.

Αυτή η ΑΕΚ δεν θέλει να πεθάνει!
Μια ομάδα που καταφέρνει να παραμένει ομάδα υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Τα ένστικτα επιβίωσης που βγάζουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και η δουλειά που βάζει ο Νίκος Κωστένογλου φέρνουν, ως αποτέλεσμα, την πιο σοβαρή, πεισματάρα και παθιασμένη Ενωση των τελευταίων ετών. Ένα σύνολο που παίζει τα παιχνίδια με το μαχαίρι στα δόντια και αρνείται να παραδοθεί στη μοίρα της, η οποία μοιάζει προδιαγεγραμμένη.
Δεν έπαιξε σπουδαία μπάλα στη Λιβαδειά η ΑΕΚ. Δεν θα μπορούσε όμως υπό τις παρούσες συνθήκες και με αυτές τις ελλείψεις να παίξει κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που έδωσε. Η ΑΕΚ μπήκε προγραμματισμένη να εκμεταλλευτεί το καλό της διάστημα στο παιχνίδι και όλες της τις δυνάμεις για να πάρει το ματς. Και το κατάφερε χάρη στο εντυπωσιακό πρώτο γκολ του Σιαλμά στην τρέχουσα Superleague, και χάρη στην τάξη και την πειθαρχία της, μαζί με τη συγκέντρωση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές στο μεγαλύτερο διάστημα των αγώνων που δίνουν.
Δυστυχώς γι’ αυτήν, η ΑΕΚ δεν έχει πολλή ζωή υπό την παρούσα μορφή της, επειδή έχει παίξει τα ρέστα της και έχει μείνει με άδειες τσέπες. Και είναι πολύ κρίμα που τούτη η προσπάθεια δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί, διότι τούτη η προσπάθεια που γίνεται υπό τον Κωστένογλου αξίζει, σε αντίθεση με προηγούμενες που ήταν για πέταμα.
Αυτό που παρακολουθούμε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών είναι μια προβολή της σημερινής προσπάθειας του μέσου Ελληνα: ένας πραγματικός αγώνας για την επιβίωση, την οποία κάνουν οι ποδοσφαιριστές μολονότι γνωρίζουν ότι δεν περνά από το χέρι τους η επιβίωση της ΠΑΕ. Σαν τους Ελληνες, που παλεύουν καθημερινά, κι ας έχουν καλά καταλάβει ότι δεν περνά από το χέρι τους να σταματήσουν την κατρακύλα της πατρίδας τους.
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: