Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Η πιο… γελοία πρόταση του κόσμου σε Μουρίνιο!!


Η πιο… γελοία πρόταση του κόσμου σε Μουρίνιο!

Στη δημοσιότητα έδωσε ομάδα από τη Βραζιλία (που αυτοαποκαλείται η χειρότερη του κόσμου) πρόταση που… κατέθεσε στον Ζοσέ Μουρίνιο με όρους που προκαλούν… κλάμα!

Παρά την καταστροφική πορεία που είχε με την Τσέλσι τη φετινή σεζόν, οι «μετοχές» του Ζοσέ Μουρίνιο παραμένουν ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως σύντομα θα υπογράψει ένα νέο, «ηγεμονικό» συμβόλαιο.

Εάν, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συμβεί, ο «Εκλεκτός» μπορεί πάντα να πει το «ναι» στην (εξαιρετική δεν τη λες) πρόταση της Ίμπις Σπορτ Κλαμπ, της «χειρότερης ομάδας του κόσμου», όπως την αποκαλούν οι ίδιοι οι άνθρωποί της.

Το προτεινόμενο «τρολοσυμβόλαιο» είναι διετούς διάρκειας και έχει πραγματικά ενδιαφέροντες και ξεχωριστούς όρους που δεν συναντά κανείς εύκολα στις μέρες μας.

Για παράδειγμα, ο Πορτογάλος εάν κατορθώσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, κερδίζει αυτόματα ένα καλάθι (το βασικό, της νοικοκυράς) με τρόφιμα, ενώ θα μπορεί για κάθε χαμένο ματς να αποκτά ένα κατοικίδιο ζωάκι. Ένας όρος που αν υπήρχε και την περίοδο που βρισκόταν στην Τσέλσι θα είχε μετατρέψει το σπίτι του σε… ζωολογικό κήπο…

Κάθε βαριά ήττα φέρνει αύξηση μισθού, ενώ ο μόνος κίνδυνος να βρεθεί ξανά στην ανεργία είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα!





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: