Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Σκέψεις για Δερμιτζάκη και Κουλιμπαλί στον ΠΑΟΚ!!


Σκέψεις για Δερμιτζάκη και Κουλιμπαλί στον ΠΑΟΚ

Υποψήφιος να αναλάβει τη θέση του τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης. Την περίπτωση του Οσμάν Κουλιμπαλί εξετάζει ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Συνάντηση με τον Παύλο Δερμιτζάκη, ώστε ο 46χρονος τεχνικός να αναλάβει τη θέση του τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, είχε ο Νίκος Βεζυρτζής έξω από τα γραφεία της Τούμπας.

Ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ φαίνεται πως είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει για το συγκεκριμένο πόστο, κάτι που άφησε ανοιχτό σε δηλώσεις του στη ΕΡΤ3.

«Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, το σημαντικό είναι το πως θα βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να οργανωθεί. Αν υπάρχει και χρειάζεται να φέρουμε έναν ακόμη άνθρωπο που θα βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα τον φέρουμε», τόνισε ο κ Βεζυρτζής.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης γνωρίζει πολύ καλά τι εστί ΠΑΟΚ, αφού εκτός από ποδοσφαιριστής της ομάδας, είχε καθίσει και στον πάγκο της ομάδας για δώδεκα παιχνίδια μετά την απομάκρυνση του Μάριο Μπερέτα.

Από εκεί και πέρα, δούλεψε στον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανθρακικό, τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη και τη Λαμία, ενώ φέτος είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Ερμή Αραδίππου.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Οσμάν Κουλιμπαλί. Από τον Πλατανιά προκύπτει πως άνθρωπος του Δικεφάλου του Βορρά παρακολούθησε πρόσφατα τον αμυντικό από το Μάλι σε αγώνα στα Περιβόλια. O 26χρονος άσος φέρεται να έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες της Αγγλίας και της Γερμανίας, ενώ οι Χανιώτες δεν είναι αρνητικοί σε πώλησή του, όχι όμως με ποσό κάτω από 400.000 ευρώ.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: