Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Σάμπο: «Ακόμα καλύτεροι τη νέα χρονιά»


Σάμπο: «Ακόμα καλύτεροι τη νέα χρονιά»

Αισιόδοξος για την έκβαση που θα έχει η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Έρικ Σάμπο, ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να αντιστρέψει το κλίμα που υπάρχει για την απόδοσή του.

Αισιόδοξος για την έκβαση που θα έχει η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Έρικ Σάμπο, ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να αντιστρέψει το κλίμα που υπάρχει για την απόδοσή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλοβάκος μέσος

Για την έως τώρα παρουσία του και το τι περιμένει από 'δω και πέρα: «Σίγουρα υπήρχαν αγώνες που δεν ήμουν καλός, όπως και σε κάποια παιχνίδια είχα καλή απόδοση. Όμως, ήρθα εδώ στον ΠΑΟΚ για να δουλέψω και να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα και πιστεύω ότι στο μέλλον θα είμαι ακόμη καλύτερος. Ο καθένας, άλλωστε, θέλει να παίζει όσο γίνεται περισσότερα ματς. Για μένα είναι δύσκολο αφού για πρώτη φορά έπαιξα μακριά από την πατρίδα μου και είναι δεδομένο ότι το πρώτο εξάμηνο ήταν προσαρμογής για μένα για αυτό και πιστεύω ότι θα τα πάω καλύτερα στη συνέχεια».

Για το κίνητρο της παρουσίας στα τελικά του EURO με την εθνική Σλοβακίας: «Το πιο σημαντικό για να μπορέσω να πάω στο Euro είναι να παίζω ποδόσφαιρο, αφού μέσα από τον ΠΑΟΚ θα μπορέσω να κερδίσω μια θέση στην Εθνική Σλοβακίας. Γι’ αυτό και προσπαθώ καθημερινά».

Για το καλό κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ και κυρίως γιατί βρίσκομαι σε μια οικογένεια αφού έτσι νιώθω την ομάδα καθώς υπάρχει άριστο κλίμα και όλοι είμαστε ενωμένοι και φίλοι στα αποδυτήρια».

Για το 2015 που φεύγει: «Για μένα είναι σημαντικός και ο ερχομός του γιου μου και το ότι πλέον η οικογένεια μου είναι εδώ. Έκλεισε καλά για μένα η χρονιά αφού πήρα και την μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και έτσι είμαι ευτυχισμένος».

Για την άποψη που έχει για την ποιότητα της φετινής ομάδας του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα είναι καλή, αλλά πρέπει να επισημάνω ότι είμαστε πολλά νέα πρόσωπα. Έχουμε καλή ομάδα και στόχος μας είναι να πάρουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, γιατί πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα από αυτές που διεκδικούν τον ίδιο στόχο. Σε κάποια παιχνίδια δεν παίξαμε καλά, αλλά υπήρχαν και αγώνες που ήμασταν εξαιρετικοί. Το ζητούμενο είναι στην νέα χρονιά να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι και να πετύχουμε σημαντικά πράγματα».

Για τον στόχο του Κυπέλλου: «Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα είναι ανέφικτο να σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέρα από τη δεύτερη θέση. Έτσι, στο Κύπελλο μπορούμε και πρέπει να προχωρήσουμε στον θεσμό, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Μόνο έτσι θα φτάσουμε στον τελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: