Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοινώθηκε ο... διψασμένος ο Μπουμάλ!!


Ανακοινώθηκε ο... διψασμένος ο Μπουμάλ!

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του ως το 2018. Κατευθείαν για προπόνηση στο Κορωπί, πότε θα ντεμπουτάρει.

Στα «πράσινα» ντύθηκε και επίσημα ο Μουμάλ!

Ο 26χρονος Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιό του το οποίο έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2018, φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και λίγο αργότερα το τυπικό μέρος της μετακίνησής του από τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ από τον Πανιώνιο. Ο 26χρονος Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

Η... δίψα του Μπουμάλ να πρωταγωνιστήσει στον Παναθηναϊκό φάνηκε με το καλημέρα. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ ζήτησε να προπονηθεί κανονικά σήμερα το απόγευμα, παρά την κούραση από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε το πρωί. Το ντεμπούτο του πάντως δεν θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (4/1) όταν και το τριφύλλι θα υποδεχθεί στην άδεια Λεωφόρο τον Παναιτωλικό. Κι αυτό διότι είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες ως παίκτης του Πανιωνίου και σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ, όταν ένας παίκτης παίρνει μεταγραφή και κουβαλά τιμωρία, τότε εκτίει στο πρώτο ματς της νέας του ομάδας! Έτσι πιθανότατα να κάνει ντεμπούτο στο Κύπελλο, όταν στις 7 Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί απ' τον ΠΑΣ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: