Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Διαμαντίδης: «Θερμά τα συναισθήματα για Ομπράντοβιτς, αλλά…»


Διαμαντίδης: «Θερμά τα συναισθήματα για Ομπράντοβιτς, αλλά…»

Άλλο αγάπη κι άλλο... δουλειά! Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αφήνει στην άκρη τους συναισθηματισμούς και τονίζει πως ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για το καθήκον του στην Πόλη απέναντι σε Φενέρ και Ομπράντοβιτς.

Διαχωρίζει το συναίσθημα από το καθήκον ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τονίζει πως στον αγώνα της Τετάρτης με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα μείνουν προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις τους αφήνοντας στην άκρη τη δεδομένη αγάπη που συνδέει το σύλλογο με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Έχουμε ένα καλό σερί νικών, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, γιατί το Top 16 θα είναι δύσκολο. Τα συναισθήματά μας για τον παλιό μας προπονητή είναι πάντα θερμά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία όταν δύο ομάδες δίνουν τη μάχη τους στο γήπεδο», ανέφερε ο ηγέτης των «πράσινων».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Σάσα Τζόρτζεβιτς, είπε: «Η Φενέρμπαχτσε ξεκούρασε Χίκμαν και Άντιτς στον αγώνα με την Εφές. Έχουν μια πολύ αθλητική ομάδα, με τον Βέσελι να ξεχωρίζει, ενώ διαθέτουν μια σπουδαία γραμμή γκαρντ με τους Ντίξον, Σλούκα και Χίκμαν. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: