Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Τζόρτζεβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος»


Τζόρτζεβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος»

Αποθέωσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, αναφερόμενος παράλληλα στο δύσκολο έργο του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη στην πρεμιέρα του Top 16 κόντρα στην Φενέρ.

Στην δύσκολη αποστολή που έχει ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του στο Top 16 της Ευρωλίγκας κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Τουρκία.

Ο τεχνικός των πράσινων αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο προπονητή σε συλλογικό επίπεδο στην Ευρώπη.

«Η Φενέρ είναι μια ομάδα που είναι πολύ καλά προπονημένη από τον κόουτς Ομπράντοβιτς. Έχει πολύ μεγάλο βάθος και αθλητικότητα και σε κάθε κατοχή ξέρει να εκμεταλλεύεται τα δυνατά της στοιχεία. Σε κάθε επίθεση οι παίκτες της ξέρουν να διαβάζουν το παιχνίδι και να στέλνουν τη μπάλα εκεί που έχουν το πλεονέκτημα» και συνέχισε αναφερόμενος στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τα… όπλα της:
«Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για εμένα, είναι ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία των ευρωπαϊκών ομάδων. Πώς δουλεύει, πώς παθιάζεται με τη δουλειά του. Για εμένα, θα είναι πάντα φίλος κι αυτό τα λέει όλα. Η δύναμη της Φενέρ είναι το βάθος, έχουν πολλούς παίκτες και είναι ένας τύπος που γνωρίζει πώς να τους βάλει να παίξουν. Θα είναι δύσκολο βράδυ για εμάς. Οι αθλητικές τους ικανότητες είναι απίστευτες. Ο Ούντο και ο Βέσελι πάνω απ’ όλους, πολύ γρήγοροι, δυνατά κορμιά, πολύ ψηλοί, με τα χέρια τους παντού. Και στην επίθεση, με τους Ντίξον, Μπογκντάνοβιτς, Χίκμαν και Σλούκα, οι οποίοι μπορούν να χειριστούν πολύ καλά την μπάλα και πάντα βρίσκουν τον ελεύθερο παίκτη. Και ο τρόπος με τον οποίο ο Ζέλικο Ομπράντοβις διευθύνει την ομάδα του, πάντα να βρίσκει την καλύτερη επιθετική λύση και να παίζει δυνατά στην άμυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: