Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Κλοπ: «Αν έρθει ο Πεπ, πιο δύσκολα για μας»


Κλοπ: «Αν έρθει ο Πεπ, πιο δύσκολα για μας»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρντιόλα υποστηρίζοντας πως σε περίπτωση που δουλέψει στην Αγγλία θα δυσκολέψει τη… ζωή του ίδιου στη Λίβερπουλ.

Όλα δείχνουν πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία με το Μάντσεστερ, σε Σίτι ή Γιουνάιτεντ, επικρατέστερους προορισμούς στην καριέρα του την επόμενη σεζόν. Παρά τη μεγάλη εκτίμηση που έχει στο πρόσωπο του Καταλανού προπονητή, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν κρύβει πως μια τέτοια εξέλιξη θα δυσκολέψει το δικό του έργο στη Λίβερπουλ.

«Αν πραγματικά συμβεί αυτό, τότε θα έρθει στην Αγγλία ίσως ο κορυφαίος τεχνικός στον κόσμο κι αυτό από μόνο του κάνει πολύ δύσκολο το έργο των υπόλοιπων ομάδων», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής, που είχε ζήσει στο… πετσί του την κυριαρχία του Γκουαρντιόλα όταν εργαζόταν στη Ντόρτμουντ.

Όσο για τη γεμάτη σκαμπανεβάσματα πορεία της Λίβερπουλ, είπε: «Είχαμε μερικές πολύ καλές στιγμές και κάναμε καλά παιχνίδια, αλλά από την άλλη είχαμε και άσχημα αποτελέσματα. Βέβαια, αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό για κάθε ομάδα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Σίγουρα μπορούν να πάνε καλύτερα πράγματα και σε αυτό ελπίζουμε. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η Λίβερπουλ είναι πολύ κουλ ομάδα και χαίρομαι που είμαι εδώ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: