Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

"Πόρτα" στην επέκταση των γηπέδων τένις του Γουίμπλετον!!



Η Ένωση Αγγλικών Γηπέδων Τένις προσπαθεί (μάταια όμως) να αποκτήσει την έκταση δίπλα στο γήπεδο του Γουίμπλετον, προσφέροντας στον Σύλλογο του Γκολφ όπου ανήκει το ποσό των 30 εκατ. ευρώ.

Η περιοχή του Γουίμπλετον είναι γνωστή για τα γήπεδα τένις και για το φημισμένο τουρνουά της. Ακριβώς δίπλα όμως βρίσκεται ένας σύλλογος γκολφ που μετράει 117 χρόνια ιστορίας και δεν δείχνει διατεθειμένος για μετακόμιση…

Η προσφορά των 35 εκατ. ευρώ που έλαβε το Wimbledon Park Golf Club από την Ένωση Αγγλικών Γηπέδων Τένις, έπεσε στο κενό, καθώς όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, το ποσό είναι τελικά πολύ μικρό για την αξία του κλαμπ: «Μερικά πράγματα είναι πολύ πιο σημαντικά από τα χρήματα», τόνισε ο Άνγκους Σκίνερ, μέλος, γκολφέρ, πρώην λέκτορας και νυν γκολφέρ «Πρόκειται για ένα μέρος όπου συναντιούνται φίλοι για να παίξουν σε ένα υπέροχο γήπεδο. Θέλουμε να μείνουμε εδώ μέχρι το τέλος της σύμβασής μας (που λήγει το 2041)».

Η πρόταση περιέχει και ένα εφάπαξ αποζημίωσης της τάξεως των 70,000 ευρώ για τα μέλη που έχουν συμπληρώσει πάνω από 10 χρόνια στο κλαμπ. Τα ποσά μπορεί να ακούγονται μεγάλα, παρ’ όλα αυτά δεν εντυπωσιάζουν τα μέλη, καθώς όπως εξηγούν: «Το κλαμπ μας βγάζει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, παραχωρώντας μέρος του γηπέδου μας για να χρησιμοποιηθεί ως πάρκινγκ κατά την διάρκεια του Τουρνουά τένις του Γουίμπλετον. Αν φύγουμε, αυτά τα χρήματα θα πάμε στον σύλλογο του τένις, οπότε τα 35 εκατ. ευρώ που προσφέρουν, τελικά δεν είναι και πάρα πολλά».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: