Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

«Δεν αποκλείω τίποτα για Καμπιάσο»


«Δεν αποκλείω τίποτα για Καμπιάσο»

Ο πατέρας και μάνατζερ του Εστέμπαν Καμπιάσο, Κάρλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο γιος του να επιστρέψει στη Ροζάριο Σεντράλ, αν και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια πρόταση.

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο έχει δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη, αλλά ο πατέρας του, παρότι δεν υπάρχει καν κάποια πρόταση ή έστω κρούση στο τραπέζι, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξει στη Ροζάριο Σεντράλ.

«Ξέρω πως ο Εστέμπαν έχει μια δυνατή σχέση με τον Εντουάρντο Κουντέτ, από την εποχή που κατέκτησαν το πρωτάθλημα με τη Ρίβερ, όμως μέχρι τώρα κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Ο γιος μου μόλις έφυγε για την Ελλάδα για να αρχίσει ξανά προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και έχει συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβριο του 2016. Το ποδόσφαιρο μού έχει αποδείξει πως αυτό που μοιάζει απίθανο σήμερα, αύριο μπορεί να είναι δυνατό. Δεν αποκλείω τίποτα. Ξέρω πως ο Εστέμπαν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει. Κανείς δεν ξέρει. Η Ροζάριο είναι μια ελκυστική ομάδα για κάθε παίκτη, ειδικά όταν παίζει στο Λιμπερταδόρες. Ο Εστέμπαν πήγε στην Ελλάδα αφοσιωμένος στις εκεί υποχρεώσεις του», δήλωσε στην Ovacion της Αργεντινής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: