Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Μπενίτεθ: «Εκστρατεία εναντίον εμού, του Πέρεθ και της Ρεάλ»


Μπενίτεθ: «Εκστρατεία εναντίον εμού, του Πέρεθ και της Ρεάλ»

Για πόλεμο από ΜΜΕ κατά του ιδίου, του προέδρου της Ρεάλ και της ομάδας έκανε λόγο ο Ράφα Μπενίτεθ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Οργανωμένη καμπάνια κατά του ίδιου, της Ρεάλ και του Φλορεντίνο Πέρεθ κατήγγειλε ο Ράφα Μπενίτεθ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο Μαδριλένος προπονητής θεωρεί πως του γίνεται πόλεμος και επιφυλάσσεται για απαντήσεις στο γήπεδο.

«Είναι σαφές πως υπάρχει μια εκστρατεία κατά του Φλορεντίνο Πέρεθ και της Ρεάλ. Τα πάντα γίνονται αντικείμενο σκληρής κριτικής και όταν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ο Τύπος διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Όποιος έχει εμπειρία το αντιλαμβάνεται αυτό. Η σχέση μου με τους παίκτες είναι πολύ καλύτερη από ό,τι παρουσιάζει ο Τύπος, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για την εκστρατεία που υπάρχει σε βάρος μου», τόνισε ο Μπενίτεθ και πρόσθεσε: «Εμείς θα πρέπει από την πλευρά μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Η ομάδα μας είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι πιστεύει ο κόσμος, αλλά αυτό πρέπει να φανεί και στο γήπεδο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: