Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Προτάθηκαν Ροντρίγκεθ και Μπόμπαν στην ΑΕΚ!!


Προτάθηκαν Ροντρίγκεθ και Μπόμπαν στην ΑΕΚ

Ο φορ της Αλκορκόν Νταβίντ Ροντρίγκεθ και ο ακραίος της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ Γκάμπριελ Μπόμπαν προτάθηκαν στην ΑΕΚ. Προχωρά του… λάτιν εξτρέμ.

Η ΑΕΚ αναζητεί έναν σέντερ φορ κι έναν παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης και αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις θέσεις αυτές έχουν τεθεί στα υπόψη της. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», στην «Ένωση» προτάθηκαν φορ της Αλκορκόν Νταβίντ Ροντρίγκεθ και ο ακραίος της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ Γκάμπριελ Μπόμπαν.

Ο 29χρονος Ισπανός, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, έχει αγωνιστεί σε Αλμερία, Θέλτα, Χιχόν, αλλά και στην αγγλική Μπράιτον. Από το 2014 παίζει στην Αλκορκόν με την οποία έχει φέτος 10 γκολ σε 18 εμφανίσεις στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Ο 26χρονος Κροάτης, που παίζει κυρίως στα άκρα της επίθεσης, δεσμεύεται μέχρι το 2018. Φέτος έχει 8 γκολ σε 23 εμφανίσεις με την ομάδα του.

Πάντως για τη θέση του ακραίου η ΑΕΚ έχει δώσει προτεραιότητα σε έναν ποδοσφαιριστή από τη Λατινική Αμερική που έχει ξεχωρίσει ο Γκουστάβο Πογέτ και για τον οποίο μπορεί να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: