Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Δώνης: «Πρέπει να πάρουμε ψυχολόγο»!

Δώνης: «Πρέπει να πάρουμε ψυχολόγο»!
Στη δύσκολη θέση στην οποία έφερε τον ΠΑΟΚ η αποβολή του Λάζαρ στάθηκε ο Γιώργος Δώνης.

«Πρέπει να πάρουμε ένα ψυχολόγο! Είναι εντελώς λάθος από που έγινε. Μας δημιούργησε αγωνιστικό και ψυχολογικό πρόβλημα με συνέπεια να γίνουν όλα πιο δύσκολα μετά και να ταλαιπωρηθούμε», επισήμανε ο τεχνικός του «Δικεφάλου», μετά τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί του Πανιώνιου (1-2).


Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την αποβολή του Λάζαρ: «Πρέπει να πάρουμε ένα ψυχολόγο. Δεν είναι τυχαίο πως οι μεγάλοι σύλλογοι χρειάζονται και αυτή την ειδικότητα. Μιλάμε πολύ στους παίκτες για να αποφύγουν τέτοιες καταστάσεις. Είναι εντελώς λάθος αυτό που έγινε. Μας δημιούργησε αγωνιστικό και ψυχολογικό πρόβλημα με συνέπεια να γίνουν όλα πιο δύσκολα μετά και να ταλαιπωρηθούμε. Είναι πρόβλημα σημαντικό. Τα δραστικά μέτρα τα πήραμε από το ματς με τον Αρη. Οτιδήποτε γίνει με κόκκινες κάρτες είπα πως η αδικαιολόγητη θα πληρώνεται με 5.000 και η αδικαιολόγητη αποβολή από τον πάγκο 10.000. Για το σημερινό δεν υπάρχει εξήγηση. Μου προκαλεί εντύπωση και έκπληξη που πέταξε το μπουκάλι».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Έχουμε κάποια θετικά στοιχεία αλλά και άλλα που πρέπει να βελτιώσουμε. Είχαμε κάποιες λάθος πάσες κυρίως από τον Κατσικά, αλλά όσον αφορά αυτά που συζητήσαμε πριν το ματς και αυτά που κάναμε, είμαι ευχαριστημένος. Δεν είμαστε ακόμη η ομάδα που θα ισοπεδώνει τους αντιπάλους. Ούτε ο Ολυμπιακός το κάνει αυτό, πόσω μάλλον εμείς που είμαστε μια νέα ομάδα, προσπαθούμε να έχουμε ισορροπία που την είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η εικόνα μας μου άρεσε. Το δεύτερο ημίχρονο δεν αντέχει κριτικής, κάναμε αυτά για να κρατήσουμε το σκορ».

Για το αν το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού: «Το ζήτημα είναι ποιος θα βάλει την μπάλα στη δίχτυα. Αφού δεν την έβαλε, δεν μπορώ να πω πως δικαιούται κάτι παραπάνω. Έτσι έγινε και με εμάς στο ματς με την Κέρκυρα».

Για την διαιτησία: «Μην μου κάνετε τέτοιες ερωτήσεις. Πρέπει το κατεστημένο που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο να αλλάξει και να υπάρχουν νέες ομάδες. Υπάρχει πρόβλημα στην διαιτησία και δεν πρέπει τώρα να ασχολούμαστε με τα δικά μας παιχνίδια. Βλέπω όλα τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος σε μαγνητοσκόπηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: