Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Λίνεν: «Ίσως πιο δίκαιη η ισοπαλία»

Λίνεν: «Ίσως πιο δίκαιη η ισοπαλία»
Δύο διαφορετικά πρόσωπα, ένα σε κάθε ημίχρονο, είχε το ματς Παναθηναϊκός-ΑΕΚ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Έβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της «Ένωσης» πρόσθεσε πως ίσως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στη δυσκολία της ομάδας του στη δημιουργήσει ευκαιρίες.

«Ήταν ένα παιχνίδι με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο δεν αμυνθήκαμε καλά, είχαμε κενούς χώρους και ουσιαστικά παρακολουθούσαμε το ματς. Δεν τρέχαμε να κερδίσουμε την μπάλα, με συνέπεια να δεχτούμε ένα γκολ και οι αντίπαλοι να έχουν ακόμη 2-3 καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο αλλάξαμε ολοκληρωτικά. Αν και δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, νομίζω ότι ήμασταν άτυχοι που δεν σκοράραμε και δεν πήραμε την ισοπαλία που θα ήταν ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο κ. Λίνεν, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ:

«Είναι κάτι που ισχύει σε όλα τα ματς και για να το καταπολεμήσουμε πρέπει πρώτα να κρατάμε το μηδέν και να αρχίσουμε να παράγουμε περισσότερες φάσεις. Το δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις αλλά δεν μπορεί να διορθωθεί σε 2-3 εβδομάδες», ήταν η απάντηση του Γερμανού τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: