Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Κουφός: «Σημαντικό που νικήσαμε με τους Έλληνες»

Κουφός: «Σημαντικό που νικήσαμε με τους Έλληνες»
Στο γεγονός πως το ματς με τον Ηλυσιακό το πήραν οι Έλληνες παίκτες του ΑΓΟΡ στάθηκε ο Στέργιος Κουφός, μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο τεχνικός των Κρητικών εξέφρασε τα παράπονά του για τους Πετγουέι και Κάρτερ και αποθέωσε τον Αγγελόπουλο. Στάθηκε στην ατυχία των «κιτρινόμαυρων» να χάνουν τα ματς στον πόντο και περιμένει μεγαλύτερη προσπάθεια για τον κόσμο.

Αναλυτικά: «Δεν θυμάμαι πριν πόσες μέρες μου είπαν πως το φετινό πρωτάθλημα θέλει γερό στομάχι και υπομονή… Είναι πολύ θετικό ότι νίκησαν οι Έλληνες. Ο Πέτγουεϊ ήταν εκτός παιχνιδιού, ενώ αν εξαιρέσεις ένα τρίποντο του Κάρτερ, για 38’ δεν υπήρχε στο παιχνίδι.

Ο άλλος ξένος… δεν έπαιξε καν στο ματς. Ευτυχώς, είχαμε δυο μεγάλες προσωπικότητες, τον Αγγελόπουλο και τον Απόλλωνα, που μας χάρισαν τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τη δουλειά που κάνει. Στο φετινό πρωτάθλημα, είναι αδικία να χάνεις κάποια ματς στον πόντο και ο Ηλυσιακός το έχει βιώσει. Δεν θέλω να χτυπήσω παρηγορητικά την πλάτη του κόουτς, δεν μου ταιριάζει κάτι τέτοιο. Λέω την αλήθεια. Η ομάδα του δουλεύει σοβαρά κι έχει αρχές. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να παρουσιάσουμε κάποια στιγμή την ομάδα που θέλει ο κόσμος της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: