Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

This is… Tripoli!!


This is… Tripoli
Κάστρο απόρθητο παραμένει η Τρίπολη. Ο Αστέρας επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα 2-0, χάρη σε υπέροχο τέρμα του Ουσέρο (41’) και του Έγκον στις καθυστερήσεις και έκανε τέσσερις τις νίκες στην έδρα του, έχοντας το απόλυτο. Καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι Αρκάδες, θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και άλλα τέρματα, ενώ στο καλύτερό τους διάστημα στο παιχνίδι οι Γιαννιώτες είχαν δοκάρι με τον Γεωργίου στο 47’.



Έτοιμος να πάρει άλλο ένα τρίποντο, εμφανίστηκε στην έδρα του ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Αρκάδες με πίεση ψηλά και με έναν Τσαμπούρη να κάνει άνω κάτω την αριστερή πλευρά των φιλοξενούμενων, πατούσαν περιοχή και ήταν έτοιμοι να σκοράρουν σε κάθε τους επίσκεψη. Η τελική πάσα ήταν αυτό που έλειψε καθώς η ευκολία με την οποία έφταναν έξω από την περιοχή του Φεγκρούς, ήταν τουλάχιστον… χαρακτηριστική.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ, δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπαρτολίνι με τον Ίλιτς, αφού ο Φούλοπ του είπε «όχι». Εκεί που όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα φύγει χωρίς τέρματα, ήρθε το καλύτερο γκολ του Αστέρα, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ο Τσαμπούρης σέντραρε, ο Ναβάρο έκανε την πάσα στον Περόνε και εκείνος, γύρισε στο πέναλτι, στον επερχόμενο Ουσέρο, ο οποίος άνοιξε το σκορ. Το προβάδισμα αυτό έστειλε και τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε άλλη εικόνα. Ο Αστέρας έδωσε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΣ ανέβασε και την αμυντική του γραμμή και την απόδοσή του και σχεδόν… εγκαταστάθηκε έξω από τα καρέ των Αρκάδων. Αυτό δεν κράτησε για πολύ και πέρασε αναίμακτα για τον Αστέρα, αφού ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να «τελειώσει» φάσεις και είχε και δοκάρι με τον Γεωργίου.

Η αλλαγή του Καρντάσιο αντί του… άφαντου για ένα ακόμα παιχνίδι Ναβάρο, έφερε έναν πιο επιθετικό τόνο για τους παίκτες του Τσιώλη, οι οποίοι ανέβηκαν περισσότερο στο γήπεδο και πάλι. Τα τελευταία λεπτά έφεραν ένα ακόμα γκολ για τον Αστέρα, όταν ο Γκάμπριελ μπήκε από δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Έγκον και εκείνος διπλασίσε τα τέρματα του Αστέρα, υπογράφοντας το τέσσερα στα τέσσερα στην Τρίπολη.





Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Φορμίκα, Αλβάρες, Ουσέρο, Ναβάρο (63’ Καρντάσιο), Ράγιος (83’ Έγκον), Ντε Μπλάσις (91’ Γκάμπριελ), Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Πιπίνης, Καλαντζής, Κουρμπέλης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Αυγενίκου (60’ Κεϊτά), Τσουκαλάς, Γεωργίου, Κοροβέσης (82’ Γιάκος), Βίλα (53’ Ντε Βινσέντι), Ίλιτς.

Στον πάγκο: Τάμπασης, Μπέριος, Νικλητσιώτης, Οικονόμου.

Διαιτητής: Κύζας
Βοηθοί: Κούλα, Καραϊσαρίδης
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: