Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Απέκτησε παρέα στη κορυφή η Άντερλεχτ!!

Απέκτησε παρέα στη κορυφή η Άντερλεχτ
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Ζούλτε Βάρεγκεμ στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα τα σύνολο του Φράνκι Ντούι φιγουράρει στην πρώτη θέση της Jupiler League μαζί με την Άντερλεχτ, αφού και οι δύο σύλλογοι έχουν 28 βαθμούς.

Τώρα όσον αφορά στον αγώνα τόσο Κλαμπ Μπριζ η όσο και η Ζούλτε- Βάρεγκεμ παρατάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να μην χάσουν. Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν περισσότερο οι άμυνες των δύο ομάδων, παρά οι επιθετικές τους γραμμές. Ωστόσο, στο 32’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το μοναδικό σκορ της αναμέτρησης. Εκείνος που το πέτυχε ήταν ο Θόργκαν Αζάρ αδερφός του Έντεν που παίζει στην Τσέλσι.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι στο 36’ έμειναν με δέκα παίκτες, αφού ο Ντόνκ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Μπριζ ανέβασαν την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία της Ζούλτε- Βάρεγκεμ, χωρίς όμως τελικά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο έτερο ματς της ημέρας η Σταντάρ Λιέγης επικράτησε εντός έδρας της Λέουβεν με 2-0. Ο Βανκίρ στο 14’ και ο Μπατσάουι στο 76’ σημείωσαν τα τέρματα της αναμέτρησης.

Η (14η) αγωνιστική

Σάββατο 3/11

Μαλίν-Άντερλεχτ 1-4
Γκέρμιναλ-Μπέβερεν 1-2
Σαρλερουά-Λόκερεν 0-2
Γάνδη-Γκενκ 1-2
Κορτράικ-Λιρς 4-1
Μονς-Σερκλ Μπριζ 3-2

Κυριακή 4/11
Κλαμπ Μπριζ-Ζούλτε Βάρεγκεμ 0-1
Σταντάρ Λιέγης-Λέουβεν 2-0

Η επόμενη αγωνιστική (15η):
Άντερλεχτ- Κλαμπ Μπριζ
Γκενκ- Μόνς
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Μαλίν
Λέουβεν- Κορτράικ
Λόκερεν- Σταντάρ Λιέγης
Λιρς- Γκέρμιναλ
Μπέβερεν- Σαρλερουά
Σερκλ Μπριζ- Γάνδη



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: