Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Πεδουλάκης: «Καθόλου ομαδικό πνεύμα»

Πεδουλάκης: «Καθόλου ομαδικό πνεύμα»
Στον… ανεξήγητο φόβο των παικτών του, όταν ο Ίκαρος Καλλιθέας μείωσε τη διαφορά, απέδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης την ήττα (72-68) του Παναθηναϊκού.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» τόνισε πως θα πρέπει η ομάδα του να δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα και να «καθαρίζει» γρήγορα τα ματς, ενώ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι έπαιξε και η συγκέντρωση που είχαν οι γηπεδούχοι.

Αναλυτικά όσα είπε Αργύρης Πεδουλάκης:

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα και ίσως να νομίζαμε ότι θα ήταν εύκολο το ματς. Δεν προσεγγίσαμε το ματς με ομαδικό πνεύμα. Στο δεύτερο μέρος έκλεισε το παιχνίδι. Όταν στραβώνει το ματς, πάει στους 4 πόντους, εκεί μπαίνει ο φόβος. Ο Ίκαρος ήταν συγκεντρωμένος και έβαλε δύσκολα σουτ, αλλά αυτό θα το ζούμε συνεχώς. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε σοβαροί, όταν είσαι μπροστά πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι.

Αν έχουμε 2-3 παίκτες σε κακή μέρα, αρχίζουν τα προβλήματα. Χρειαζόμαστε να προσεγγίζουμε λίγο διαφορετικά τα ματς μέσα από την άμυνα και την προσπάθεια. Φάγαμε 8 πόντους σε 1 λεπτό στο δεύτερο δεκάλεπτο. Πρέπει να δίνουμε και σε άλλα παιδιά χρόνο. Τα πίσω παιδιά πρέπει να έρθουν και να ανεβάσουν το επίπεδο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: