Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Καταραμένες βολές…!!

Καταραμένες βολές…
Οι χαμένες βολές στοίχησαν την νίκη στον Ηλυσιακό στο παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπανικολάου.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιλισίων μίλησε για την πίεση και το άγχος που είχαν να διαχειριστούν οι παίκτες του ενώ τόνισε πως ενόψει Παναθηναϊκού, η ομάδα του θα δουλέψει χωρίς πίεση.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Κουφό, αφού η ομάδα του προσφέρει θέαμα και ουσία. Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν το Ρέθυμνο είχε 8/9 βολές και εμείς 2/9 και 1/8 στα τελευταία τέσσερα λεπτά! Μέχρι εκείνη τη στιγμή πηγαίναμε καλά, πήγαμε τη μπάλα εκεί που έπρεπε, κερδίσαμε φάουλ αλλά λόγω πίεσης και άγχους για τη νίκη χάσαμε τις βολές. Όπως και το Ρέθυμνο έτσι κι εμείς παίξαμε πολύ ώρα με τους Έλληνες αφού χάσαμε νωρίς με φάουλ τους Τζόουνς, Σκοτ. Το Ρέθυμνο έπαιξε διαφορετικά, έδωσε πολύ περισσότερο τη μπάλα μέσα στη ρακέτα και έπαιξε έξυπνα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και παρότι δεν μου αρέσει να βλέπω το πρόγραμμα, σε πολλά ακόμη ματς θα είμαστε αουτσάιντερ» και συνέχισε μιλώντας για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό:

«Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την άλλη εβδομάδα, μας δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε 15 μέρες με στόχο τη βελτίωση χωρίς πίεση. Με τη νίκη στην Καβάλα, είμαστε εντός στόχων και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι».

Ο Δημήτρης Αράπης από την πλευρά του δήλωσε:

«Παρότι είχαμε δουλέψει καλά, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Κάποιος είπε πως είτε κερδίζεις, είτε χάνεις, το θέμα είναι να μην χάσεις τον εαυτό σου. Εμείς δεν πρόκειται να τον χάσουμε. Θα παλέψουμε και θα γίνουμε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: