Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Δώνης: «Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε»

To πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας περιόδου 2011-12 θα δώσει αύριο ενώπιον των φιλάθλων του ο Ατρόμητος υποδεχόμενος στο γήπεδο Περιστερίου τον Παναθηναϊκό (21.00). Τα πολλά νέα πρόσωπα και ο καινούργιος άνεμος που πνέει στην ομάδα αποτελούν πόλο έλξης για τους φιλάθλους του Περιστερίου σε αυτό το πρώτο ραντεβού.

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης συνοψίζοντας το α’ στάδιο προετοιμασίας που έγινε στο Καρπενήσι δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Γενικά τα πράγματα κύλησαν πολύ καλά, υπήρχε μεγάλη διάθεση, δεν είχαμε ιδιαίτερους τραυματισμούς με εξαίρεση τον Καραγκούνη και προσπαθήσαμε να βάλουμε τους νέους παίκτες αλλά και τους μικρούς στη φιλοσοφία του παιχνιδιού που θέλουμε να εφαρμόσουμε».

Για το αυριανό φιλικό με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Δώνης είπε: «Ανεξάρτητα με τον αντίπαλο, το βλέπω με τη λογική ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι, και μελετώντας το προηγούμενο, πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα σε ποια σημεία βελτιωνόμαστε και σε ποια χρειαζόμαστε δουλειά. Είμαστε μια νέα ομάδα που σημαίνει ότι πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος για να μπορέσεις να πεις κάποια πράγματα».

Όσον αφορά το β’ στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στη Βουλγαρία, ο προπονητής της ομάδας τόνισε: «Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί θα γίνουν φιλικά παιχνίδια και θα μπουν στην ομάδα ο Επστάιν και ο Ζουέλα που δεν τους είχαμε στο Καρπενήσι ώστε σε συνδυασμό με μια ακόμη μεταγραφή που περιμένουμε να έχουμε πλέον ολοκληρωμένο το ρόστερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: