Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

“Ίδια πρόταση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, εδώ όμως μίλησαν πολύ όμορφα”

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στην επίσημη παρουσίαση του από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη “μάχη” που έγινε με την ΑΕΚ για την απόκτησή του, αλλά και στους λόγους που επέλεξε τους Θεσσαλονικείς. Επίσης, μίλησε και για την επιστροφή του στην ομάδα μετά από επτά χρόνια.
“Ίδια πρόταση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, εδώ όμως μίλησαν πολύ όμορφα”
Αρχικά αναφέρθηκε στη “μάχη” με την ΑΕΚ: Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου μίλησαν πολύ όμορφα γι' αυτό αποφάσισα να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ μίλησα τις τελευταίες δύο τρεις ημέρες. Οι προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ήταν περίπου ίδιες. Με τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα μιλούσαμε μαζί την τελευταία ημέρα και πίστεψα αυτά που μου είπανε".
Για την επιστροφή στον ΠΑΟΚ μετά από επτά χρόνια, σχολίασε: "Επτά χρόνια πριν που έφυγα ήταν δύσκολο για μένα, γιατί έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ανίκανος. Πάλεψα και προσπάθησα και τώρα είμαι πίσω και θέλω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν".
Για το αν στη διάρκεια της περασμένης σεζόν, όταν σκόραρε εναντίον του ΠΑΟΚ, φαντάζονταν ότι θα μετακομίσει στην Τούμπα, είπε: "Όχι, δεν φανταζόμουν ότι θα πάρω μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, γιατί τότε δεν υπήρχε ενδιαφέρον".
Για το αν είναι έτοιμος να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, καθώς έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: "Έχω κάνει κάποια σχετική προετοιμασία μόνος μου, όμως, είναι αλλιώς για έναν παίκτη να συμμετέχει στο βασικό στάδιο, που είναι σημαντικό. Είμαι πίσω, όμως, θα προσπαθήσω σύντομα να φτάσω τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου".
Για το πώς νιώθει ως παίκτης του ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Με υποδέχτηκαν όλοι ζεστά. Άλλωστε, έχω φίλους εδώ και θα με βοηθήσουν να μπω γρήγορα 100% μέσα στην ομάδα".
Για το αν χρειάζεται πίστωση χρόνου από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι πίστωση χρόνου, αλλά από πρώτη στιγμή θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: