Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Γωγάκος: «Όραμα για την επιβίωση»

Ο υπό παραίτηση πρόεδρος του ερασιτέχνη Ηρακλή, Κωνσταντίνος Γωγάκος τοποθετήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Αν θυμάστε έγινε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο και πέντε μέλη μόλις εκλέχθηκαν παραταίθηκαν και για να μην πάει η ομάδα σε διοίκηση πρωτοδικείου αναλάβαμε να βγάλουμε τον σύλλογο από την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται και περιμέναμε αυτή η προσπάθεια μας να εκτιμηθεί. Αποφασίσαμε να κάνουμε εκλογές και να δώσουμε ένα διάστημα ώστε να υπάρχει ο χρόνος όποιος θέλει να αναλάβει τον Ηρακλή να σκεφτεί και να καταθέσει τις προτάσεις του. Θέλω να επισημάνω ότι ο Ηρακλής παίζει την επιβίωση του και όποιος θέλει να αναλάβει να έχει όραμα για την επιβίωση αυτή».
«Δεν κλείασαμε την πόρτα σε κανέναν και σε οποιονδήποτε έχει προτάσεις και ιδεές για να τις υπολοιποίησει, όμως θέλει πολύ δουλειά. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε στον σύλλογο αυτός είναι ο σκοπός μας. Το συμβούλιο παραμένει μέχρι τις εκλογές και να γίνουν παραμένουν στο δ.σ. Οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο επειδή είναι καλοκαίρι θέλαμε να δώσουμε χρόνο για να γίνουν προτάσεις και επειδή δεν υπάρχει αγωνιστική περιόδος. Δεν παύει να υφίσταται ο Γυμναστικός».
«Μέχρι τις 27 Ιουνίου που ήταν η γ.σ. υπήρχε ο χρόνος για να έρθει κάποιος που ενδιαφέρεται να πει το σχέδιο του για την ΠΑΕ. Στόχος μας είναι να μην διαλυθεί, να μην πτωχεύσει η ομάδα και να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ. Όσον αφορά την ΠΑΕ Καβάλα υπάρχει μία αναστολή διαπραγμάτευσης και αυτό αφορά την ΠΑΕ Καβάλα, δεν αφορά εμάς».
Για τον Ανδρέα Παντελή και το ενδιαφέρον του είπε: «Ο κ. Παντελή έχει υποχρεώση αφού συζήτησε με τον κ. Αρταβάνη να φέρει εγγράφως τις προτάσεις του στον ερασιτέχνη και να τις επεξεργαστούμε στην συνέλευση. Αν απαξιώνει τον θεσμό του ερασιτέχνη ας πάει στον μεγαλομέτοχο. Δεν μπορώ να στηρίζομαι στον προφορικό λόγο, όποιος ενδιαφέρεται ας έρθει εγγράφως. Δεν απαξιώσαμε κανέναν».
Για τον ενδιαφέρον των κ.κ. Παπαζαφειρίου και Καλτζίδη τόνισε ο Κωνσταντίνος Γωγάκος: «Χαίρομαι για την κίνηση των κ.κ. Παπαζαφειρίου και Καλτζίδη που έχουν όραμα για τον Ηρακλή, όμως γιατί δεν ήρθαν στην συνέλευση, φοβούνται τίποτα; Κάθε άποψη πάντως είναι σεβαστή. Η επόμενη μέρα πιστεύω δεν θα γίνει διοίκηση πρωτοδικείου. Θέλει όμως έργα, όχι άλλα λόγια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: