Ο Σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Ηλιούπολης Rebels 9 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι εάν αποδειχθεί πως φταίει ο σύλλογος να... πληρώσει και πως το τελευταίο χρονικό διάστημα επιχειρείται συστηματική προσπάθεια της διαπόμπευσης της ομάδας.
Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Rebels 9: «Όλες αυτές τις μέρες που πέρασαν προτιμήσαμε να κρατήσουμε στάση σιωπής, ακούγοντας και παρακολουθώντας όλες αυτές τις τρομερές αποκαλύψεις στον χώρο του ποδοσφαίρου ενόψει μεσοπρόθεσμων εποχών που ζούμε.
Από την στιγμή όμως που ο πόλεμος πέρασε πλέον σε προσωπικό επίπεδο και διαβάζοντας διάφορες κατηγορίες για το συνδεσμιακό κίνημα του Γ.Σ. Ηλιούπολης θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι οποιαδήποτε αναφορά ή οποιαδήποτε εμπλοκή προσώπων που ανήκουν στο συνδεσμιακό κίνημα του Γ.Σ. Ηλιούπολης ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις όπου χρειαστεί.
Διαπιστώνουμε το τελευταίο διάστημα ότι γίνεται μία συστηματική διαπόμπευση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Σ. Ηλιούπολης από πολλά ΜΜΕ με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και το να πέσει η ευθύνη στην ομάδα μας για το κατάντημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αφήστε την δικαιοσύνη να κρίνει. Μην βγάζετε αποφάσεις καταδίκης. Αν νομίζετε ότι είμαστε το εύκολο θύμα είστε βαθιά νυχτωμένοι. Αν αποδειχθεί ότι φταίμε ας πληρώσουμε, αλλά όχι μόνο εμείς.
Άλλωστε είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Βλέπετε εμείς δεν έχουμε υπουργούς και Βουλευτές που με ένα τηλεφώνημα κουκουλώνουν υποθέσεις. Εμείς παλεύουμε μόνοι μας γιατί μας διακατέχουν συναισθήματα που είναι σπάνια στις μέρες μας, δηλαδή περηφάνεια και αξιοπρέπεια.
Υ.Γ. Κάποιες ομάδες έπεσαν κατηγορία λόγω πλαστών ενημεροτήτων. Κάποιες άλλες πάλι βγήκαν αθώες με το πρόσχημα ότι δεν είχαν δόλο ενώ έχουν τελέσει και αυτές πλαστογραφία. Τελικά στην Ελλάδα ο κλέφτης πέφτει κατηγορία ενώ ο λιγότερο κλέφτης σώζεται. Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο».