Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Αν το μάτι... κόβει καλά!!

Και φθηνοί και καλοί. Αυτό ζήτησαν οι διοικούντες από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος φέτος στον ΠΑΟ δεν ασκεί μόνο καθήκοντα προπονητή, αλλά και τεχνικού διευθυντή.
Αν το μάτι... κόβει καλά
Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς...
Κι ας μη γράφει η κάρτα του και τη δεύτερή του ιδιότητα. Ολοι το ξέρουν, όχι μόνον οι παροικούντες την... Παιανία, ότι όλες οι μεταγραφές των «πρασίνων» αποτέλεσαν επιλογές του Πορτογάλου προπονητή.
Και μια, λοιπόν, που η διοικητική οδηγία ήταν σαφής, έψαξε κι εκείνος να βρει κάτι καλό από τα κάτω ράφια, διότι αυτό επιβάλλουν οι οικονομικές συνθήκες στον ΠΑΟ. Το αν ψώνισε και φθηνά είναι σχετικό. Το να ψάξει κάποιος να βρει πρωτοκλασάτο επιθετικό με ετήσιες αποδοχές τα 500.000 ευρώ σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Ομως δεν είναι και αδύνατο. Και υπάρχει αντίλογος: Εϊντουρ Γκουντγιόνσεν, τον οποίο η ΑΕΚ απέκτησε με 600.000 ευρώ ετησίως. Σαφώς και η απόκτηση του Ισλανδού εμπεριέχει ρίσκο, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια η καριέρα του παρουσιάζει φθίνουσα πορεία. Ωστόσο, αν η μεταγραφή του Γκουντγιόνσεν μπορεί να θεωρηθεί παρακινδυνευμένη ενέργεια, η απόκτηση του παντελώς αγνώστου Τότσε τι είναι; Και δεν είναι ότι ο Παναθηναϊκός πήρε για αντικαταστάτη του Σισέ τον 28χρονο Ισπανό, αλλά το γεγονός ότι η συμφωνία μαζί του είναι τριετούς διάρκειας. Οπερ σημαίνει ότι αν θέλει να τον αποδεσμεύσει, πρέπει να τον πληρώσει.
Κοντολογίς, αν το μάτι του Φερέιρα... κόβει καλά, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν πετύχει διάνα. Αν όχι...
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: