Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

"Για σένα έχω κάνει κρατητήριο"!

Ανακοίνωση από το... κρατητήριο εξέδωσε ο Βασίλης Φλωρίδης, μέσω της οποίας παίρνει θέση για τη σύλληψή του και καλεί τους φίλους του ΠΑΟΚ... "Εμείς μαζί για μια ζωή"!
"Για σένα έχω κάνει κρατητήριο"!
Ο επίδοξος επενδυτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε με γραπτή τοποθέτησή του για την περιπέτεια των τελευταίων ωρών, σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους γύρω από το θέμα με μία πιο εύθυμη διάθεση:
«Μετά την επίδειξή βεβαίωσης των καταθέσεών μου 10 εκατ. ευρώ και ενώ έτρωγα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, εμφανίστηκαν πέντε αστυνομικοί για εξακρίβωση στοιχείων και προσήλθαμε στο αστυνομικό τμήμα όπου μου επεδείχθη μία απόφαση εναντίον μου για ψευδομαρτυρία που αφορά το διαζύγιό μου με την πρώην σύζυγο μου.

Η απόφαση βγήκε ερήμην μου και ποτέ δεν έλαβα γνώση για αυτήν γιατί παραδόθηκε σε άγνωστη προς εμένα διεύθυνση και την οποία δεν έλαβε καν ο αντίκλητος δικηγόρος μου.

Η προσαγωγή μου έγινε την ώρα που απουσίαζε ο εισαγγελέας υπηρεσίας και σε ώρα τέτοια που δεν μπορώ ούτε έφεση να κάνω, ούτε και να πληρώσω το πρόστιμο που αναλογεί σε ποσό μικρότερο των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Από εδώ και εμπρός θα τραγουδάω μαζί σας «Για σένα έχω κάνει κρατητήριο»

Εμείς μαζί για μια ζωή. Βασίλης Φλωρίδης
»! sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: