Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Ανανέωσε για 2 χρόνια ο Καραγεωργίου!!

Στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη θα παραμείνει για άλλα δύο χρόνια ο Νίκος Καραγεωργίου.
Η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ανακοινώθηκε επίσημα το πρωί της Πέμπτης (12/05). Ο 48άχρονος Καβαλιώτης τεχνικός βρίσκεται, ήδη, 6 χρόνια στην ομάδα του Ηρακλείου και θα παραμείνει σε αυτήν, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος της σεζόν 2012-13.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη φιλοξενούνται δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ, Δημήτρη Παπουτσάκη αλλά και του ίδιου του Νίκου Καραγεωργίου:
Δημήτρης Παπουτσάκης: "Για ακόμη μια φορά ο Εργοτέλης αποδεικνύει ότι επενδύει στους ανθρώπους και στηρίζει έμπρακτα τους συνεργάτες και βασικούς συντελεστές της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στον σύλλογο. Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι ένας από τους συντελεστές αυτούς και για τούτο το λόγο οι συζητήσεις για την ομάδα της νέας περιόδου ξεκίνησαν από εκείνον. Τούτη η ανακοίνωση αποτελεί ουσιαστικά το αποτέλεσμα των συζητήσεων και της συμφωνίας ανάμεσα στον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη και τον προπονητή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο αφ’ ενός διότι έχει δεθεί με τον Εργοτέλη και το όραμά μας για την ομάδα και θέλει μαζί να το υλοποιήσουμε και αφ’ ετέρου γιατί η συμφωνία μας επιτεύχθηκε στο πλαίσιο των νέων οικονομικών συγκυριών – συνθηκών που επικρατούν στη χώρα και που έχουν πλήξει και το ελληνικό ποδόσφαιρο".
Νίκος Καραγεωργίου: "Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο του Εργοτέλη για το γεγονός ότι μου ανέθεσαν και πάλι για τα επόμενα δύο χρόνια τις τύχες της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η διοίκηση και κυρίως η οικογένεια Παπουτσάκη. Τέλος θέλω να υποσχεθώ και να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους του Εργοτέλη ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, βάζοντας την ομάδα πάνω από το προσωπικό μου συμφέρον, για να υλοποιεί κάθε χρόνο τους στόχους της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: