Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ε όχι και στη Μίλαν ο Ντελ Πιέρο!!

Ε όχι και στη Μίλαν ο Ντελ Πιέρο!
Ένα σενάριο που οι φίλοι της Γιουβέντους εύχονται να αποδειχθεί επιστημονικής φαντασίας φέρνει στο φως η εφημερίδα «Tuttosport». Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα η Μίλαν ετοιμάζεται να προχωρήσει σε «κόλπο-γκρόσο» και να κινηθεί για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος δεν αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη «γηραιά κυρία».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν είναι έτοιμος να πει «αντίο» στην ενεργό δράση, προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει άλλα σχέδια.

Ο «Καβαλιέρε» είναι αιώνιος θαυμαστής των ικανοτήτων του «πιντουρίκιο» και θα ήθελε με την απόκτησή του να απαντήσει στην «αρπαγή» του Αντρέα Πίρλο, ο οποίος ένα χρόνο πριν ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή πριν από ένα χρόνο.

Βέβαια, για τον Ντελ Πιέρο, μετά από 19 χρόνια με τη φανέλα των «μπιανκονέρι», μια τέτοια κίνηση θα ισοδυναμούσε με προδοσία και μάλλον θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά απίθανο το ότι θα θυσιάσει την υστεροφημία του υπογράφοντας στη Μίλαν. Πάντως, αν τελικά το κάνει, δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος…

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: