Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Με ένα δεκάριο στο παντελόνι... !!

Ο Γιάννης Βούρος υποστήριξε ότι υπάρχει κάβα 10 εκ.. ευρώ για την κατασκευή του γηπέδου στη Ν.Φιλαδέλφεια, ενώ υπάρχουν δύο επιχειρηματικά fund που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο έργο της Ένωσης.
Με ένα δεκάριο στο παντελόνι...
Σε εκδήλωση που οργανώθηκε αποκλειστικά για το ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΚ από τους παλαίμαχους, ο Γιάννης Βούρος, πρόεδρος του Θεμέλιο 21, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που έχει δείξει ο επιχειρηματικός κόσμος για την κατασκευή του.
Μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε τα όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς και τόνισε πως υπάρχουν δύο funds τα οποία έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον, ένα αμερικανικό και ένα κινεζικό, και το μόνο που απομένει είναι να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση όταν ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο στην ΠΑΕ.
Παράλληλα, θα πρέπει και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ να προκηρύξει εκδήλωση ενδιαφέροντος, ενώ πρόσθεσε ότι έχει συγκεντρωθεί ήδη ένα ποσό πάνω από 10 εκ.. ευρώ για την ανέγερσή του, με την Περιφέρεια Αττικής να έχει εγκρίνει ένα κονδύλι 8,6 εκ. ευρώ. Επιπλέον, έχουν εξασφαλιστεί άλλα 2 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για το πάρκινγκ του γηπέδου.
Τέλος, τονίστηκε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την οικοδομική άδεια που έχει στη διάθεσή της από το 2003 και έχει 10ετή διάρκεια, καθώς λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2013.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: