Σάββατο 28 Απριλίου 2012

«Όλα καλά στην Ελλάδα με Πανιώνιο…»

«Όλα καλά στην Ελλάδα με Πανιώνιο…»
Θετικό πρόσημο στην παρουσία του με τον Πανιώνιο στο ελληνικό πρωτάθλημα έβαλε ο Αράζ Αμπντουλάγεφ. Ο 20χρονος μέσος από το Αζερμπαϊτζάν, που έπαιξε σαν δανεικός από την Έβερτον στους «κυανέρυθρους» στο δεύτερο μισό της περιόδου, μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για την εμπειρία του και τις φιλοδοξίες του.

«Παρότι πήγα στην Ελλάδα χωρίς ξεκούραση ή προετοιμασία, όλα πήγα καλά. Σε πολλά παιχνίδια έπαιξα σαν βασικός και δεν αντιμετώπισα προβλήματα, εκτός από κάποιους τραυματισμούς. Λόγω των αλλαγών στην τακτική από τον προπονητή, κάποιες φορές ήμουν αναπληρωματικός κι έμπαινα σαν αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση η παρουσία μου ήταν πετυχημένη και κέρδισα εμπειρίες», τόνισε.

«Αν συγκρίνουμε το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν με αυτό της Ελλάδας, στην τελευταία υπάρχουν ομάδες με εμπειρία στην Ευρώπη. Αντιμετώπισα ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, ενώ ο ρυθμός των αγώνων είναι υψηλότερος. Πιστεύω πως η Νέφτσι, που είναι κοντά στον τίτλο στο Αζερμπαϊτζάν, δεν θα είχε πρόβλημα να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος», πρόσθεσε.

Όσο για τις βλέψεις του για το μέλλον, ανέφερε: «Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Θα κάνω προπονήσεις με τη Νέφτσι και αν το προπονητικό τιμ κρίνει πως είμαι σε καλή κατάσταση, είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στα προκριματικά του Champions League. Είμαι έτοιμος να παίξω και στην εθνική ομάδα, αν κληθώ. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα και επιπροσθέτως θα μπορέσω να πάρω άδεια εργασίας για να παίξω στην Έβερτον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: