Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ο Μπόλονι υποστηρίζει Τσέλσι και τα... χώνει στον Μουρίνιο!!

Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε συνέντευξη στη ρουμανική ιστοσελίδα «Gsp.ro» και ανέλυσε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας στο τέλος, πως ο ίδιος υποστηρίζει τη Τσέλσι, ενώ τα... "έχωσε" και στον Ζοσέ Μουρίνιο!
Ο Μπόλονι υποστηρίζει Τσέλσι και τα... χώνει στον Μουρίνιο!
"Η Τσέλσι είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη αυτόν τον καιρό. Θέλω να το πάρει η Τσέλσι, γιατί έχει τον Πετρ Τσεχ, που συνεργαστήκαμε στη Ρεν και μιλάω συχνά μαζί του στο τηλέφωνο. Η Μπάγερν έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί παίζει στην έδρα της, αλλά σε αυτό το επίπεδο, τα κριτήρια είναι ίδια και για τους δύο. Εχει επίσης και την τριάδα Ριμπερί-Ρόμπεν-Γκόμεζ που μπορεί να δώσει πλεονέκτημα στους Γερμανούς».
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε και για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Και άφησε τα… «καρφιά» του: «Σίγουρα υπήρχε μία τάση και από τους δημοσιογράφους που έλεγαν για μεγάλα φαβορί, για ανίκητες ομάδες, αλλά αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά στο ποδόσφαιρο, πως όλα μπορούν να συμβούν. Τι μπορείς να πεις, όταν η Μπαρτσελόνα προηγείται 2-0, ο Μέσι χάνει πέναλτι και αποκλείεται; Η Ρεάλ είχε ένα κακό παιχνίδι με τη Μπάγερν μετά το «Κλάσικο».
Kάπου εκεί αναφέρθηκε στον Μουρίνιο… «Στο 2-0 της Ρεάλ, άκουγα τους «ειδικούς» να λένε για τη σούπερ τακτική του Μουρίνιο, αλλά στο τέλος ο έπαινος πήγε στους δυνατούς και οργανωμένους Γερμανούς. Ο Μουρίνιο ήξερε ότι οι κάμερες ήταν πάνω του. Πάντα του αρέσει το θέατρο. Δε μου αρέσουν οι χειρονομίες του. Το έχω συζητήσει μαζί του, όταν έγινε η μεταγραφή του Βαράν από τη Λανς», είπε ο Μπόλονι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: