Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αγγλικό θρίλερ!!

Αγγλικό θρίλερ!
Ασφάλεια, δεν μπορεί να αισθανθεί κανείς! Ούτε στην πρώτη τετράδα, ούτε στον πάτο της βαθμολογίας! Η εκκίνηση της 36ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ έδωσε παράταση στο θρίλερ που εξελίσσεται στο φετινό πρωτάθλημα!

Η Άρσεναλ απέτυχε κότρα στη Στόουκ (1-1) να ανοίξει την ψαλίδα από την τέταρτη Νιούκαστλ, την ώρα που «καρακάξες»… διαλύονταν από τη Γουίγκαν με 4-0!

Οι «λάτικς» πήραν φόρα για τη σωτηρία τους στην πρώτη κατηγορία, την ίδια στιγμή που η Μπόλτον με το 2-2 στην έδρα της Σάντερλαντ παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Άστον Βίλα δεν απέφυγε τους μπελάδες, μένοντας στο 0-0 στο «Χόθορνς» απέναντι στη Γουέστ Μπρομ.

Πλούσιο θέαμα στο «Liberty Stadium» όπου Σουόνσι και Γουλβς ολοκλήρωσαν το ματς στο 4-4. Ό,τι ήθελε έκανε η Έβερτον στο παιχνίδι με τη Φούλαμ, την οποία σκόρπισε με 4-0.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 36ης αγωνιστικής:

Στόουκ - Άρσεναλ 1-1

Ένας ίσον κανένας! Αυτό ισχύει για τον βαθμό που πήρε η Άρσεναλ στην έδρα της Στόουκ με το τελικό 1-1 στην 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στο +4 από τη Νιούκαστλ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν την ψαλίδα, από τη στιγμή που και οι «καρακάξες» ηττήθηκαν!
Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου διασύρθηκε από τη Γουίγκαν με σκορ 4-0 κι έχασε ελαφρά έδαφος στην υπόθεση της κατάληψης της  τρίτης προνομιούχου θέσης. Παρ’ όλα αυτά, τα πάντα παραμένουν ορθάνοιχτα, αφού και η Άρσεναλ δεν… λέει να καθαρίσει.
Α’ ημίχρονο:
Στον ύπνο πιάστηκε η Άρσεναλ και μπήκε κατευθείαν σε μπελάδες. Στην προσπάθειά της να αποκτήσει από νωρίς την κατοχή της μπάλας, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πλήρωσε την πρώτη ολιγωρία της άμυνάς της και ο Πίτερ Κράουτς… το «κάρφωσε». Αφού άνοιξε τη μπάλα στον Εθέρινγκτον, πήρε θέση στην περιοχή, εκεί όπου περίμενε τη σέντρα και με κεφαλιά στο 9’ έγραψε το 1-0! Μόλις… συνήλθαν οι «κανονιέρηδες», και με την ψυχραιμία του Φαν Πέρσι, το ματς ήρθε στα ίσια μόλις στο 15’, με δεξί σουτ στη γωνία. Το «Μπριτάνια» αποδείχθηκε δύσκολο για τους Λονδρέζους, αλλά τα νέα, την ίδια ώρα, από το ματς της Γουίγκαν με τη Νιούκαστλ, «χρύσωναν» το χάπι…
Β’ ημίχρονο:
Η Άρσεναλ κλήθηκε να εξαφανίσει τις αδυναμίες της και να ψάξει το δεύτερο γκολ, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ανέπτυσσε το παιχνίδι της στον αγωνιστικό χώρο του «Μπριτάνια» ήταν ελαφρώς… ανορθόδοξος. Αυτό, βοηθούσε τη Στόουκ να απομακρύνει εύκολα τις… υποψίες ευκαιριών που προσπαθούσε να δημιουργήσει. Οι «κανονιέρηδες», από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία προσπάθησαν να βρουν άλλους τρόπους, αλλά και ο ρέφερι τους στέρησε την ευκαιρία να το κάνουν, όταν στο 70’ δεν είδε σπρώξιμο στον Μπεναγιούν, αρνούμενος να δείξει την άσπρη βούλα. Το καλό για το σύνολο του Βενγκέρ ερχόταν από το γήπεδο της Γουίγκαν, εκεί όπου η Νιούκαστλ σχεδόν.. διαλύθηκε και δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά της, εκμεταλλευόμενη τη «γκέλα» των Λονδρέζων.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Χουτ, Σόουκρος, Σότον (55’ Άπσον), Γουίλαν, Γουίλσον, Πέναντ (78’ Ζερόμ), Γουάιτμπρεντ, Εθέρινγκτον (84’ Ντέλαπ), Γουόλτερς, Κράουτς
Άρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Βερμάελεν, Κοσιελνί, Γκιμπς, Ροσίτσκι, Ράμσεϊ (73’ Ντιαμπί), Σονγκ, Μπεναγιούν (83’ Σάντος), Φαν Πέρσι, Ζερβίνιο (78’ Σαμάκ)

Γουίγκαν - Νιούκαστλ 4-0

Αν κάποιος δεν ήξερε θα νόμιζε πως η Γουίγκαν κυνηγά το Τσάμπιονς Λιγκ! Πραγματοποιώντας ένα… ονειρικό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες «ισοπέδωσε» με 4-0 τη Νιούκαστλ, πραγματοποιώντας ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την ανανέωση της παρουσία της στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ.
Τα δύο γκολ του Μόσες (13’, 15’) μαζί με αυτά των Μαλόνεϊ (36’) και Ντι Σάντο (45+2’) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στο «DW», που φέρνει τους «λάτικς» ακόμα πιο κοντά στη σωτηρία, την ίδια στιγμή που το συγκρότημα του Άλαν Πάρντιου έχασε πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.
Α’ ημίχρονο
Ξεκίνημα που ούτε οι… ίδιοι δεν περίμεναν πραγματοποίησαν οι γηπεδούχοι, οι οποίο μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτό κατάφεραν να πάνε το ματς ακριβώς εκεί που ήθελαν και με τον Μόσες να κάνουν, όχι μία, αλλά δύο φορές τη «ζημιά».
Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων στο 13’ κάνοντας το 1-0 και πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, δύο λεπτά αργότερα έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Κρουλ!
Οι «καρακάξες» προσπάθησαν να αντιδράσουν, πήραν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο μέχρι το ημίχρονο όχι μόνο δεν πέτυχαν κάτι, αλλά σε μια από τις εξαιρετικές αντεπιθέσεις τους οι «λάτικς» έφεραν το ματς στο 3-0 με τον Μαλόνεϊ!
Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν διάθεση να σηκώσουν το πόδι από το γκάζι και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Ντι Σάντο με εξαιρετικό πλασέ έδωσε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες.
Β’ ημίχρονο
Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με διάθεση να επιτεθεί, ωστόσο η εικόνα δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, με τη Γουίγκαν πάντως να συνεχίζει να είναι εξαιρετικά απειλητική στις αντεπιθέσεις και στο 60’ ο Μόσες έφτασε μια… ανάσα από το χατ-τρικ.
Εκτός των άλλων η Νιούκαστλ είχε να αντιμετωπίσει και την ατυχία, καθώς ο Παπίς Σισέ είδε δύο φορές τις προσπάθειές του να σταματούν στο δοκάρι του Αλ Χάμπσι με το τελικό 4-0 να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γουίγκαν: Αλ Χαμπσί, Αλκαράζ, Κάλντουελ, Φιγκερόα, Μπόις, ΜακΆρθουρ, ΜακΚάρθι, Μποσεζούρ, Μαλόνεϊ, Ντι Σάντο (Σάμμον), Μόσες (83' Γκόμεζ)
Νιούκαστλ: Κρολ, Σίμπσον (81' Περτς), Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Καμπάιγ (83' Φέργκιουσον), Τιοτέ, Γκουτιέρες, Μπεν Αρφά (73' Τέιλορ), Σισέ, Μπα

Σάντερλαντ - Μπόλτον 2-2

Η Μπόλτον, μπορεί να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τους υπόλοιπους διεκδικητές μιας… σωτήριας θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά με το 2-2 στο «Στάδιο του Φωτός» κόντρα στη Σάντερλαντ, παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα απ’ ότι έδειξε απέναντι στις «μαυρόγατες», αν θέλει να επιβιώσει.
Α΄ημίχρονο:
Ό,τι έγραψε ο πίνακας για το πρώτο ημίχρονο. Μοιρασμένο παιχνίδι, χωρίς πολλές συγκινήσεις και με τις δύο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα. Αρχικά η Μπόλτον με τον Κέβιν Ντέιβις πανηγύρισε μέσα στη… «σιωπή» του «Σταδίου του Φωτός», αλλά το ξέσπασμα των φίλων της Σάντερλαντ ήρθε μόλις δέκα λεπτά αργότερα. Ο Νίκλας Μπέντνερ σκόραρε για τις «μαυρόγατες» και ανάγκασε τους «γουόντερερς» να βρουν νέο πλάνο προκειμένου να ολοκληρωθεί το ματς έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε…
Β’ ημίχρονο:
Αντ’ αυτού, το παιχνίδι άλλαξε τελείως… ρότα. Ο Όουεν Κόιλ είδε την ομάδα του να δέχεται και δεύτερο γκολ προτού οι παίκτες του προλάβουν να πάρουν τις θέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τζέιμς ΜακΛιν στο 55ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στις «μαυρόγατες» με σκορ 2-1. Η απόφαση για μάχη μέχρις εσχάτων έχει παρθεί καιρό τώρα και η Μπόλτον θα την τηρούσε. Έτσι, με τον Κέβιν Ντέιβις στο 70’ έγινε το 2-2 και το τελευταίο εικοσάλεπτο απέκτησε εξαιρετικό ενδιαφέρον… θεωρητικά.  Γιατί επί τάπητος, δεν έγινε τίποτα συνταρακτικό και το ματς τελείωσε με το σκορ στην ισοπαλία.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σάντερλαντ: Γκόρντον, Μπάρντσλεϊ, Τέρνερ, Κιλγκαλόν (82’ Μπριτζ), Ο’Σέι, Κάτερμολ, Κόλμπακ, ΜακΚλιν, Σεσενιό, Κάμπελ (72’ Ελμοχαμαντί), Μπέντνερ
Μπόλτον: Μπογκντάν, Ρίκετς, Μπογιάτα, Γουίτερ, Ριμ, Ινγκλς (64’ Μιγιάκι), Πετρόφ, Μ. Ντέιβις, Ρίο Κόκερ (78’ Βέλα), Κ. Ντέιβις, Ενγκόγκ (64’ Κλάσνιτς)

Γουέστ Μπρομ - Άστον Βίλα 0-0

Με την… ψυχή στο στόμα φαίνεται ότι θα τερματίσει η Άστον Βίλα στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, παίζοντας κορώνα – γράμματα το μέλλον της στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας! Οι «χωριάτες» έμειναν στο 0-0 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» και έρχονται αντιμέτωποι με μπελάδες, κομπιουτεράκια και περιπέτειες υποβιβασμού.
Α’ ημίχρονο:
Παιχνίδι χωρίς ρυθμό στο «Χόθορνς», αλλά με ευκαιρίες. Κι αν η Άστον Βίλα ξεκίνησε καλύτερα, ούτε αυτό σήμαινε ότι πλησίασε και πρώτη στο γκολ. Ο Πίτερ Οντεμβίγκι σχεδόν… με τη σέντρα τέσταρε τα ρεφλέξ του Γκίβεν με τακουνάκι μέσα από την περιοχή, αλλά αφού δεν έπιασε ο αιφνιδιασμός, το παιχνίδι εξελίχθηκε φυσιολογικά και βάσει εικόνας. Ο Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ από πλευράς «χωριατών» προσπάθησε να δώσει πνοή στην ομάδα του και να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα όσον αφορά και την ανησυχία για τις περιπέτειες υποβιβασμού, αλλά βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Μπεν Φόστερ.
Β’ ημίχρονο:
Η Άστον Βίλα συνέχισε να αναζητάει το γκολ παθιασμένα και ο Ενζόγκμπια στο 63ο λεπτό νικήθηκε από τον Μπεν Φόστερ. Η εστία των φιλοξενούμενων διέτρεξε τον μεγαλύτερο κίνδυνο στο δεύτερο μέρος, αφού ο Πίτερ Οντεμβίγκι σε ακόμη μια επιθετική… έκλαμψη των «baggies», είδε τον Κουεγιάρ να απομακρύνει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή και να διατηρεί το 0-0! Αυτό, ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα, άσχετα αν μέχρι το φινάλε οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Όλσον, Ρίτζουελ, ΜακΌλεϊ, Τζόουνς, Μπραντ, Τόμας, Ντόρανς, Μουλούμπου (79’ Άντριους), Λονγκ (69’ Φορτουνέ), Οντεμβίγκι
Άστον Βίλα: Γκίβεν, Χάτον, Γουόρνοκ, Νταν, Κλαρκ (90’ Κάραθερς), Κουεγιάρ, Λιτσάι, Ενζόγκμπια (74’ Γκάρντνερ), Χερντ, Αγκμπονλαχόρ, Χέσκεϊ
.

Σουόνσι - Γουλβς 4-4

Τέτοια ματς θα πρέπει να διαρκούν περισσότερο… Απαλλαγμένες από κάθε άγχος και βαθμολογικό κίνητρο, Σουόνσι και Γουλβς προσέφεραν μια εξαιρετική παράσταση στο χορτάρι του «Λίμπερτι» με το τελικό 4-4 να «μιλάει» από μόνο του!
3-0 προηγήθηκαν στο 15΄οι γηπεδούχοι, με τους «λύκους» να καταφέρνουν να επιστρέψουν στο ματς, αποδεικνύοντας πως θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη «τύχη» στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ!
Α’ ημίχρονο
Φουριόζοι ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι φρόντισαν, κυριολεκτικά από το πρώτο λεπτό, να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση. Ο Αντρέα Ορλάντι έκανε το 1-0 με την έναρξη, τρία λεπτά αργότερα ο Άλεν διπλασίασε τα τέρματα των «κύκνων» και στο 15’ ο Ντάιερ έφερε το ματς στο 3-0!
Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου οι «λύκοι» κατάφεραν με τον Φλέτσερ να μειώσουν προσωρινά σε 3-1, για να έρθει ο Γκρέιαμ στο 31’ να επαναφέρει την διαφορά στα τρία τέρματα! Η… βροχή των γκολ σταμάτησε τελικά στο 33' με τον Τζάρβις να οδηγεί τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον δείκτη του σκορ στο 4-2!
Β’ ημίχρονο
Παρά την απογοήτευση, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν διάθεση να τα… παρατήσουν και εννιά λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου κατάφεραν με τον Έντουαρντς να μειώσουν σε 4-3!
Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τζάρβις στο 69ο λεπτό έστειλε μέσα από την περιοχή τη μπάλα στη γωνία του Βορμ για να φέρει το ματς στα ίσια!
Για ένα… περίεργο λόγο το τελευταίο εικοσάλεπτο δεν είχε κάποιο άλλο γκολ, με το 4-4 να «σφραγίζει» τελικά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σουόνσι: Βορμ, Γουίλιαμς, Μονκ, Κόουλκερ, Ντάιερ, Σινκλέρ, Μπρίτον, Ορλάντι (46' Τέιλορ), Άλεν, Σίγκουρντσον, Γκρέιαμ (82' Μουρ)
Γουλβς: Ντε Βράις, Μπέρα, Γουόρντ, Στίρμαν, Φόλεϊ, Χένρι, Κίτλι, Τζάρβις (72' Χαντ), Έντουαρντς, Φλέτσερ (76' Έμπανκς-Μπλέικ), Ντόιλ

Έβερτον - Φούλαμ 4-0

Με τον Νίκιτσα Γέλαβιτς να αποδεικνύει ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται σε «δαιμονιώδη» φόρμα, σημειώνοντας δύο γκολ, η Έβερτον διέλυσε τη Φούλαμ στο «Γκούντισον Παρκ» με 4-0 και έδωσε συνέχεια στις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ!
Μία εβδομάδα μετά το 4-4 του «Ολντ Τράφορντ» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα «ζαχαρωτά» παρουσίασαν ξανά τις επιθετικές τους αρετές και έφτασαν στο τρίποντο, που τα διατήρησε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο Κροάτης επιθετικός, όπως γράψαμε και παραπάνω, έβαλε δύο γκολ, ενώ από ένα σημείωσαν οι Φελαϊνί και Κέιχιλ!

Α’ Ημίχρονο

Τι και αν έχει μείνει εκτός στόχων; Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες συνεχίζει να «κυνηγά» τα παιχνίδια, προσμένοντας στο όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμά της στην τελική βαθμολογία. Στην αναμέτρηση με τη Φούλαμ τα πάντα ξεκίνησαν ιδανικά, καθώς μόλις στο 7’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Γέλαβιτς έκανε το 1-0.

Σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και… παραδόθηκαν στην πίεση των «ζαχαρωτών», πετώντας… λευκή πετσέτα από το 16’! Ήταν το λεπτό που ο Μαρουάν Φελαϊνί βρήκε δίχτυα και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι «κότατζερς», επηρεασμένοι από το γρήγορο προβάδισμα των αντιπάλων, έχασαν την… μπάλα και παρέμειναν ακίνδυνοι μέχρι το σφύριγμα για την ανάπαυλα!

Αντιθέτως, η Έβερτον βρήκε την ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματά της! Στο 40’ ο Γέλαβιτς εκμεταλλεύτηκε ακόμη μία ευκαιρία και σημείωσε το όγδοο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Β’ Ημίχρονο

Ό,τι συνέβη στο πρώτο, ακριβώς τα ίδια έγιναν και στο δεύτερο, με εξαίρεσε τον αριθμό των γκολ. Η Έβερτον, απαλλαγμένη από το άγχος, αλλά με κίνητρο να χαρίσει στους οπαδούς ακόμη ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, συνέχισε το πρέσινγκ και ευτύχησε να σημειώσει ακόμη ένα γκολ!

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Τιμ Κέιχιλ πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και οδήγησε την ομάδα του στο θρίαμβο!

Αυτό ήταν το έκτο σερί παιχνίδι των «ζαχαρωτών» χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα (4 νίκες και 2 ισοπαλίες),ενώ για τη Φούλαμ το πρώτο παιχνίδι που δεν πήρε βαθμό από τις 26/3.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Έβερτον: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Γιαγκέλκα, Χάιτινγκα, Ντεστέν, Όσμαν, Γκίμπσον (46' Κέιχιλ), Φελαϊνί (75' Μπάρκλεϊ), Νέβιλ, Πίεναρ (84' Γκιγιέ), Γιέλαβιτς
Φούλαμ: Σβάρτσερ, Χιουζ, Σεντέρος (46' Μπερντ), Χάνγκελαντ, Ρίισε, Νταφ, Ντεμπελέ, Ντιαρά (82' Ετούχου), Φρέι, Ντέμπσεϊ, Προγκρέμπνιακ (66' Μέρφι)

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 28/4

Έβερτον – Φούλαμ 4-0
(7’ πεν., 40’ Γέλαβιτς, 16’ Φελαϊνί, 60’ Κέιχιλ)

Στόουκ – Άρσεναλ 1-1
(9’ Κράουτς – 15’ Φαν Πέρσι)

Σάντερλαντ – Μπόλτον 2-2
(36’ Μπέντνερ, 55’ ΜακΚλιν – 26’, 70’ Κ. Ντέιβις)

Σουόνσι – Γουλβς 4-4
(1’ Ορλάντι, 4’ Άλεν, 15’ Ντάιερ, 31’ Γκρέιαμ – 28’ Φλέτσερ, 33’ Τζάρβις, 54’ Έντουαρντς, 69’ Τζάρβις)

Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα 0-0

Γουίγκαν – Νιούκαστλ 4-0
(13’, 15’ Μόσες, 36’ Μαλόνεϊ, 45’ + 2’ Ντι Σάντο)

Νόριτς – Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή 29/4

Τσέλσι – ΚΠΡ (15:30)
Τότεναμ – Μπλάκμπερν (18:00)

Δευτέρα 30/4

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: