Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Νέα ήττα για την Ρασίνγκ Κλουμπ!

Η Λανούς κέρδισε με 3-1 την Ρασίνγκ Κλουμπ σε ένα παιχνίδι της Clausura, το οποίο άργησε να ξεκινήσει κατά 45 λεπτά επειδή ο διαιτητής... κόλλησε στην κίνηση.
Ο Ζερμάν Ντελφίνο ήταν ο ρέφερι της αναμέτρησης, αλλά δεν υπολόγισε την κίνηση στους δρόμους της πόλης. Μοιραία άργησε να φτάσει στο γήπεδο και η έναρξη του αγώνα μετατοπίστηκε χρονικά κατά 45 λεπτά!
Η καθυστέρηση αποδείχθηκε ευεργετική για την ομάδα του Γκάμπριελ Σούρερ, αφού κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό και άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Κάρλος Ιζκιένρντοζ. Ο Σεμπάστιαν Σάχα, πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, μάζεψε για δεύτερη φορά τη μπάλα από τα δίχτυα του στο 35ο λεπτό, αφού ο Μαριάνο Παβόνε ξεπέρασε όλη την αντίπαλη άμυνα και τον εκτέλεσε.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε φυσιολογικά έφτασαν στο 3-0 με τον Σίλβιο Ρομέρο στο 63ο λεπτό, Μόλις στο 84ο ο Βαλεντίν Βιόλα μείωσε σε 3-1, αλλά ήταν ήδη αργά για την Ρασίνγκ.
Μοιραία έμεινε στους δώδεκα βαθμούς, ενώ κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό μέσω της βαθμολογίας της τελευταίας τριετίας. Αντίθετα η Λανούς συμπλήρωσε 14 στην Clausura και έχει απομακρυνθεί από τον αντίστοιχο κίνδυνο.
Λανούς: Μαρτσεσίν, Αραούχο, Γκολτζ, Μπάλμπι, Ιζκιένρντοζ, Βαλέρι (68' Νέιρα), Φρίτζλερ, Ρομέρο, Πιζάρο (73' Καράνζα), Παβόνε (79' Περέιρα).
Ρασίνγκ Κλουμπ: Σάχα, Καχάις (46' Ζουκουλίνι), Κάθερες, Λιχτ, Αβελντάνιο, Τοράνζο (76' Φαρίνια), Πελετιέρι, Μορένο, Πιγούντ, Χάουτς, Σανταντέρ (46' Βιόλα).






πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: