Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Θα τους... κοπανούσε ο «ΚΒ24», αν ήταν ο Γκρίφιν!

Ο Μπλέικ Γκρίφιν παραπονέθηκε για τις σκληρές άμυνες κι ο Κόμπι Μπράιαντ εξήγησε πως στη θέση του θα είχε... κοπανήσει 1-2 αντιπάλους, για να μάθουν να μη κάνουν μαγκιές μαζί του!
Θα τους... κοπανούσε ο «ΚΒ24», αν ήταν ο Γκρίφιν!
Ο All Star πάουερ φόργουορντ των Κλίπερς δέχεται την... οργή των αντιπάλων σε αρκετά μαρκαρίσματα κι ο «KB24» έχει τη λύση.

«Θα... άλλαζα τα φώτα σε έναν» είπε στοESPNLosAngeles.com ο All Star γκαρντ τωνΛέικερς και συνέχισε: «Τον γνωρίζω για λίγο καιρό κι είναι πολύ καλός τύπος και δεν ξέρω, αν θα ήθελε να το κάνει αυτό. Αλλά εγώ θα το έκανα. Θα το είχα κάνει νωρίτερα στη χρονιά».
Ο 33χρονος θυμήθηκε πως κατάφερε στο παρελθόν να ξεπεράσει ο ίδιος αντίστοιχα προβλήματα και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Χρειάστηκα να το κάνω αρκετές φορές στην καριέρα μου. Έχω δει τον Σακίλ Ο'Νιλ να το κάνει πολλές φορές επίσης. Δεν τα βάζεις με κάποιους τύπους. Είδα τον "Σακ" να τσακίζει κάποιον στην πρώτη χρονιά του. Το έκανα κι εγώ στις πρώτες χρονιές μου. Κάποιοι αισθάνονται πως μπορούν να σε εκμεταλλευτούν και σε χτυπούν, μετά το ένα, το άλλο κι εκείνο. Κάποιες φορές πρέπει να πεις "Κοίτα, δε θα το κάνεις αυτό σε εμένα. Θα το ανεχτών για δύο αναμετρήσεις, αλλά δε θα θέσεις σε κίνδυνο την υγεία μου, τραυματίζοντάς με ηθελημένα. Δε θα γίνει».

Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: