Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

"Ενδιαφέρον από Τύπο όχι από ΠΑΟ!"

Ο Τζιανλούκα Νάνι δήλωσε άγνοια για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, καθώς "κανένας από την ελληνική ομάδα δεν με έχει ενοχλήσει. Μαθαίνω για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού από εσάς, τους δημοσιογράφους"!
"Ενδιαφέρον από Τύπο όχι από ΠΑΟ!"
Πρόκειται για δήλωση τακτικής ή για ειλικρίνεια; Με σιγουριά, δεν μπορούμε να σας πούμε τι από τα δυο ισχύει. Ο Τζιανλούκα Νάνι, πάντως, που είναι ένας από τους στόχους του Παναθηναϊκού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, μιλώντας αποκλειστικά στο sday.gr, δήλωσε άγνοια για το θέμα.
«Σας λέω ότι κανένας από την ελληνική ομάδα δεν με έχει ενοχλήσει. Δεν με έχει πλησιάσει άνθρωπος του Παναθηναϊκού», τονίζει, αρχικά, ο Ιταλός που εκνευρισμένος και σε έντονο ύφος, συνεχίζει: «Μαθαίνω για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού από εσάς, τους δημοσιογράφους. Δεν ξέρω τίποτε άλλο και θέλω να με πιστέψετε».
Όταν τον ρωτήσαμε αν υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη και λογική. «Πως μπορώ να σας απαντήσω σε κάτι τέτοιο, αφού δεν έχω μιλήσει με άνθρωπο του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι, από τη στιγμή, που, όπως σας είπα, δεν έχει έρθει σε επαφή Ελληνας μαζί μου. Να είστε καλά και σας ευχαριστώ πολύ…».
Με βάση, λοιπόν, τα «φρέσκα» λεγόμενα του Νάνι, θα πρέπει να τον βγάζουμε από τη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Από τη στιγμή που, όπως δηλώνει ο ίδιος, το ενδιαφέρον για τον εαυτό του έχει μείνει μόνο στα… γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, η λογική λέει ότι δύσκολα θα προχωρήσει ένα τέτοιο θέμα.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: