Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

"Είμαι άντρας από την Κρήτη... "

Θέμα του Άρη είναι αν θα φύγει ή όχι από την ομάδα φέτος το καλοκαίρι ο Σηφάκης, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του ο ίδιος ο παίκτης.
"Είμαι άντρας από την Κρήτη... "
Ο τερματοφύλακας των "κίτρινων" αναφέρθηκε σε μία σειρά από ενδιαφέροντα θέματα στις δηλώσεις του στη "Sportday". Διαβάστε μερικά αποσπάσματα:
-Θα είσαι, όμως, του χρόνου στον Άρη; Ακούγονται πολλά, το όνομά σου «παίζει» για πολλές ομάδες. Τί ισχύει τελικά;
«Επειδή το θέμα με έχει κουράσει και με αποσπά από τον στόχο μου, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να φύγω από τον Άρη φέτος ή να πάω στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, στη Γαλλία, τη Γερμανία. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και μόνο από την 1η Ιανουαρίου μπορώ να συμφωνήσω με άλλη ομάδα. Εγώ το μόνο που έχω δηλώσει κάποια στιγμή είναι αν μπορέσω και υπάρχει ευκαιρία, θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω και να παίξω στο εξωτερικό, γιατί θέλω αυτό που έζησα φέτος με το Γιουρόπα Λιγκ να το ζω καθημερινά. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Άρης, γιατί έχω μάθει ως άνδρας και ως Κρητικός να τηρώ τον λόγο μου. Αν θα φύγω ή αν θα μείνω είναι θέμα του Άρη και όχι αποκλειστικά δικό μου. Το μόνο που έχω δηλώσει είναι ότι θέλω, αν βρεθεί ευκαιρία και έχει όφελος και ο Άρης, να αγωνιστώ σε ομάδα του εξωτερικού».
-Έχεις δεχθεί κάποια πρόταση;
«Δεν υπάρχει τίποτε αυτή τη στιγμή, για να λύσω τις απορίες ορισμένων».
-Αν δεν προκύψει κάτι, είσαι έτοιμος να καθίσεις στο τραπέζι με τον Άρη;
«Το θέμα εξαρτάται αποκλειστικά από τον Άρη. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ξεκινήσω δυνατά τη σεζόν, για να μπορέσω να συζητήσω με τον Άρη».
-Νιώθεις ότι η πίεση που ασκούν οι οπαδοί του Άρη λόγω της μεγάλης αγάπης τους για την ομάδα είναι μεγαλύτερη;
«Ο κόσμος παίζει το ρόλο του και στην καλή και στην κακή ψυχολογία. Είναι λογικό ο παίκτης να παρασύρει τον κόσμο και η ομάδα να πηγαίνει καλά -και το ανάποδο με την αρνητική ενέργεια. Όλοι θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, λίγοι αντέχουν την πίεση. Ως επαγγελματίας πληρώνεσαι για να αντέχεις και την πίεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: