Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

"Στους Σπερς ο Μπατίστ!"

Με τα καλύτερα λίγια μίλησε για τον Μάικ Μπατίστ ο Ντον Νιούμαν, ο προπονητής του στο πανεπιστήμιο της Αριζόνα Στέιτ και ζήτησε ο σέντερ του Παναθηναϊκού να πάει στους Σπερς!
"Στους Σπερς ο Μπατίστ!"
Με διάθεση για χιούμορ, φυσικά, αν και η χαρά του ήταν μεγάλη όταν μίλησε στο "Goal" για τον Μάικ: «Αστειεύεστε φαντάζομαι; Είναι δυνατόν να μη θυμάμαι τον Μπατίστ;».
Για το αν παρακολουθεί την πορεία του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: «Εντάξει, όχι πολύ στενά, αλλά έχω μία καλή εικόνα. Είναι πολύ όμορφο να ακούς ότι ένας δικός σου παίκτης καταφέρνει τόσο σημαντικά πράγματα σε τόσο υψηλό επίπεδο. Από την πρώτη στιγμή με το Μάικ είχαμε ένα πράγμα στο μυαλό μας.
Να δουλέψουμε τόσο το περιφερειακό όσο και το inside παιχνίδι του. Κι αυτός κάθε μέρα που περνούσε γινόταν ολοένα καλύτερος. Και το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα από τη δουλειά και την προσπάθειά του έγινε νικητής. Ήταν ένα παιδί με τεράστια αθλητικά προσόντα, που πηδούσε ψηλά, είχε ταχύτητα, ευλυγισία κι εμείς προσπαθούσαμε να εκμεταλλευτούμε όλα αυτά τα στοιχεία. Παίζει πολύ καλά και μέσα στο καλάθι πια, ε;
Ε, κάντε μου μια χάρη. Φέρτε τον στους Σπερς, σας παρακαλώ… Αν τον θέλω, λέει; Σαν τρελός.. Να του πείτε ότι είμαι υπερήφανος για αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: