Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Στοιχημα με Τενοριο

Με μία δυαδούλα θα πάμε στα σημερινά , καθώς το πρόγραμμα είναι αρκετά φτωχό, τόσο σε ποσότητα, όσο και σε ποιότητα.

Avai - America Mineiro (1)
Από ήττες προέρχονται και οι δύο ομάδες. Η Avai δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα καθώς μετρά 3 σερί ήττες. Η America προέρχεται από δύο σερί βαριές ήττες, ενώ έχει και μία νίκη στην πρεμιέρα. Ομάδες που θα παλέψουν κυρίως για τη αποφυγή του υποβιβασμού, χωρίς ιδιαίτερες αγωνιστικά περγαμηνές αμφότερες.

Θεωρώ λόγο έδρας ένα προβάδισμα το έχει η Avai, όπως και επίσης το ότι μετρά 3 σερί ήττες και η νίκη κρίνεται πλέον επιτακτική. Απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, η οποία και δεν τρομάζει κιόλας ιδιαίτερα με την αγωνιστική της παρουσία. Θεωρώ πως θα τα δώσει όλα για την νίκη μέσα στην έδρα της η Avaí και θα της δώσω προβάδισμα για την τελική επικράτηση.
Θα επιλέξω τον άσο της Avai σε απόδοση (2,00)

Tigre - Independiente (1)
Την περασμένη αγωνιστική την προτιμήσαμε την Tigre μέσα στην Huracan, αλλά δεν μας έκανε τη χάρη καθώς ηττήθηκε με σκορ 3-2. Θεωρώ μεγαλύτερη την ανάγκη της νίκης για τους γηπεδούχους, καθώς παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού στην ειδική βαθμολογία. Η Independiente την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από την Lanus, βάζoντας τέλος σε ένα καλό σερί αήττητων παιχνιδιών πού είχε.
Λείπουν δύο - τρείς κεντρικοί αμυντικοί από την Independiente και μάλλον απουσιάζει και ο μικρός διάολος, ο Patito Rodriguez. Η Tigre είναι καλή και δυνατή ομάδα, καμιά σχέση με πέρυσι και θα τρώνε σίδερα σήμερα για να τελειώνουν με την παραμονή.
Θα ρισκάρω στον άσο της Tigre σε απόδοση (2,25)

Στη σούμα, δυάδα με : Avai - Tigre.
Καλά να περνάτε τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: