Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

«Σχολή Κούπερ» στη Μαγιόρκα με εγκώμια για Άρη

Πέρσι τέτοια εποχή είχε στο μυαλό του πώς θα χτίσει τον Άρη που θα ανταποκριθεί στην πρόκληση της Ευρώπης και στις απαιτήσεις των φιλάθλων της ομάδας. Ένα χρόνο μετά, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι πιο χαλαρός, βιώνει το ποδόσφαιρο, όχι από την πρώτη γραμμή και απολαμβάνει την τιμή να εγκαινιάζει μια ποδοσφαιρική σχολή στην Ισπανία για μικρά παιδιά που φέρει το όνομά του.

Ο 55χρονος προπονητής έχει αφήσει πίσω του την ελληνική εμπειρία, αλλά δεν ξεχνάει το πέρασμά του από τον Άρη, μίλησε εγκωμιαστικά γι αυτόν, καθώς και τους εκρηκτικούς φιλάθλους της ομάδας, για τους οποίους έχει πάντα ένα καλό λόγο. Αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά στα εγκαίνια της ποδοσφαιρικής σχολής «Έκτορ Κούπερ» στη Μαγιόρκα (ίσως την ποδοσφαιρική του… Μέκκα), όπου εκτός από το όνομά του, αναπαράγει μέρος της ποδοσφαιρικής του φιλοσοφίας για τους μικρούς αθλητές που θέλουν να ξεκινήσουν το ποδόσφαιρο.

Ο Αργεντινός αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους κίτρινους, για το ποδόσφαιρο και τις τακτικές μίλησε μετά από προτροπή και των δημοσιογράφων για τον Αγουέρο, έναν παίκτη που… πλήγωσε δυο φορές μαζί με όλη την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Γιουρόπα λιγκ.

«Μεγάλος παίκτης ο Κουν. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο που παίζει. Μακάρι να ερχόταν εδώ στη Μαγιόρκα» ήταν το σχόλιο του Αργεντίνου προπονητή. 
Ο Αγουέρο για την ιστορία φέρεται να είναι ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.The Player

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: