Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Πάει, τρελάθηκε o Γιάχιτς!

Η ΑΕΚ του έδωσε τελικά στον Γιάχιτς την αποζημίωση που ήθελε, αλλά ο Βόσνιος αμυντικός αρνείται να πάει στην Κύπρο! Μέχρι και ο μάνατζέρ του τον παράτησε...
Πάει, τρελάθηκε o Γιάχιτς!
Δηλαδή, τα 200.000 ευρώ. Η ΑΕΚ του έδινε αρχικά 150.000 ευρώ και εν συνεχεία ανέβηκε στις 175.000 ευρώ. Ο Γιάχιτς ήθελε όλο το ποσό για να μην ζημιωθεί από τις 700.000 ευρώ που θα έπαιρνε στην ΑΕΚ την επόμενη διετία (230, 260, 260 χιλιάδες ευρώ του προσέφεραν οι Κύπριοι για συμβόλαιο 2+1 ετών).
Σήμερα το πρωί σας ενημερώσαμε από το aek365.gr, ότι η ΑΕΚ πιέζει τον παίκτη να δεχθεί την πρόταση και μάλιστα ο μάνατζερ του Γιάχιτς παραιτήθηκε του ποσού που έπρεπε να πάρει από την Ενωση για να ανέβει το ποσό της αποζημίωσης του. Μάλιστα, πριν από λίγο με αμοιβαίες υποχωρήσεις της ΑΕΚ και του μάνατζερ του Κώστα Γεωργοπάλη, ικανοποιήθηκε το αίτημα του Γιάχιτς για να πάρει 200.000 ευρώ και να λύσει το συμβόλαιο του.
Ο μάνατζερ επικοινώνησε με τον Βόσνιο για την θετική εξέλιξη, αλλά ο Βόσνιος απάντησε ότι δεν θέλει να πάει στην Κύπρο! Και ενώ πριν τρεις ημέρες είχε δώσει την έγκριση του για τις διαπραγματεύσεις με την Ομόνοια! Ο Γιάχιτς τόνισε ότι θα φύγει από την ΑΕΚ μόνο για καλύτερο πρωτάθλημα και για ομάδα που θα του προσφέρει περισσότερα από τις 700.000 ευρώ που παίρνει στην ΑΕΚ.
Ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Αρναρ Γκρέταρσον ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και δεν έκρυψαν την δυσαρέσκεια τους μια και ικανοποίησαν τα «θέλω» του Γιάχιτς για να φύγει και αυτός τελικά έκανε… πίσω. Μάλιστα, για αυτό σταμάτησε σήμερα το μεσημέρι και η εκπροσώπηση του Γιάχιτς από τον Κώστα Γεωργοπάλη. Ο Ελληνας μάνατζερ διέκοψε την συνεργασία με τον Βόσνιο που αποδείχθηκε αναξιόπιστος και τον εξέθεσε τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Ομόνοια.
Πλέον, η κυπριακή ομάδα απέσυρε οριστικά την πρόταση της για τον Γιάχιτς και μαζί «ναυάγησε» και το ενδεχόμενο να πάει στην κυπριακή ομάδα. Η ΑΕΚ πάντως θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις λύσης του συμβολαίου του Βόσνιου αμυντικού μια και δεν υπολογίζεται για την νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: