Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

«Να γυρίσουμε σελίδα»!

Το σύνθημα για το...restart που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στους παίκτες κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή! Εγκώμια για Σπυρόπουλο!
Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» βρέθηκε στην Παιανία το απόγευμα της Τρίτης και παρουσίασε στους παίκτες τον νέο τεχνικό Φάμπρι Γκονθάλεθ καθώς και τους συνεργάτες του!
Με αφορμή αυτή την επίσκεψη ο Αλαφούζος μίλησε στους παίκτες για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα τον τελευταίο καιρό!
«Θέλω να τον βοηθήσετε και να τον θωρακίσετε τον νέο προπονητή.
Είναι ένας πολύ καλός και απολαμβάνει το σεβασμό στην Ισπανία.
Διακρίνεται για τη σκληρή δουλειά του και θα προσπαθήσει να περάσει τη φιλοσοφία του στον Παναθηναϊκό. Όλοι μαζί να προσπαθήσετε να πετύχετε το καλύτερο και να διεκδικήσετε τους στόχους που μας έχουν απομείνει» τόνισε ο Αλαφούζος και αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις και στις γενικότερες αλλαγές ως εξής:
«Από εδώ και στο εξής, δεν θα βρίσκονται μαζί μας κάποια παιδιά, όπως ο Μπουμσόνγκ. Είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση για όλους μας, αλλά είναι αναγκαία για την επιβίωση του Παναθηναϊκού. Μακάρι να γινόταν διαφορετικά, αλλά δεν γίνεται. Ούτε σε μένα αρέσει! Γενικότερα, στην ομάδα θα γίνουν ορισμένες ανακατατάξεις στη δομή της ομάδας. Ο κύριος Κωνσταντίνου θα αναλάβει γενικός αρχηγός και ο κύριος Ελευθεράκης, τεχνικός διευθυντής. Θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα και πιστεύω πως οι αλλαγές θα βοηθήσουν»!
«Μέλι» για Σπυρόπουλο! 
Στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Νίκος Σπυρόπουλος είδε τους οργανωμένους να σηκώνουν πανό εις βάρος του όμως ο Γιάννης Αλαφούζος είχε άλλη άποψη και μιλώντας στον ίδιο του ανέφερε: «Θέλουμε να ξέρεις ότι αναγνωρίζουμε τη συμβολή σου στη λειτουργία της ομάδας. Το καλοκαίρι δέχτηκες μεγάλη μείωση στις αποδοχές σου και αυτό σε τιμά ιδιαιτέρως.
Ποτέ, κανένας, δεν αμφισβήτησε την ηθική σου ακεραιότητα. Ξέρουμε τι χαρακτήρας είσαι», ενώ για την περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου είπε:«Με τον Λάζαρο έχουμε κάνει μία κουβέντα και μου έχει ζητήσει να φύγει. Είναι πολύ πιθανό στις επόμενες ημέρες να αποχωρήσει από την ομάδα»!
Τέλος, λίγο πριν αποχωρήσει από την Παιανία ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών επισημαίνοντας: «Προσωπικά, πιστεύω ότι είστε το καλύτερο ρόστερ που μπορούσε να έχει ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι. Αποτελείτε μια πολύ καλή ομάδα.
Όμως, είναι απαραίτητο να αναδιοργανωθεί ο Παναθηναϊκός. Έγιναν λάθη, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Χρειαζόμαστε νίκες για να προχωρήσουμε. Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα».


πηγή: gazzetta.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: