Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ανεβάζει την προσφορά της για Ντιακιτέ η Λάτσιο!

Νέα πρόταση αναμένεται να καταθέσει η διοίκηση της Λάτσιο στον Μομπιντό Νιακιτέ, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ανεβάζει την προσφορά της για Ντιακιτέ η Λάτσιο
Ανήκει στη Λάτσιο από το 2006 και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τις αμυντικές του ικανότητες. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η ομάδα του επιθυμεί να τον κρατήσει στη δύναμή της. Ωστόσο ο Μομπιντό Ντιακιτέ δεν έχει κάνει δεκτή την πρόταση του Κλαούντιο Λοτίτο για επέκταση του συμβολαίου του, αφού θεωρεί πως οι ετήσιες αποδοχές που του προσφέρονται δεν ανταποκρίνονται στην αξία του.

Παρά τις δηλώσεις του προέδρου της Λάτσιο, με τις οποίες αφήνει να εννοηθεί πως ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα της Ιταλίας, η διοίκηση των πρωτευουσιάνων είναι έτοιμη να καταθέσει νέα, βελτιωμένη πρόταση, προκειμένου να πειστεί ο παίκτης να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Κλαούντιο Λοτίτο είχε σύσκεψη στην οικία του με τον Αθλητικό Διευθυντή, Ίγκλι Τάρε, με θέμα την νέα πρόταση που θα γίνει στον μάνατζερ του παίκτη.

Η προηγούμενη προσφορά ανερχόταν στις 750 χιλ. ευρώ το χρόνο, ενώ για τη νέα δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες. Φήμες κάνουν λόγο για πρόταση που θα αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Η απάντηση του μάνατζερ του Ντιακιτέ αναμένεται τις επόμενες μέρες.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: