Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ανατολίτης: «Θέλουμε να αναπτύξουμε το ποδόσφαιρο Σάλας»

Η Εθνική Ανδρών Σάλας συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τις επιτυχίες στο διεθνές φιλικό τουρνουά της Μάλτας. Ο αρχηγός της Εθνικής, Βασίλης Ανατολίτης, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» για την πολύ καλή πορεία της ομάδας.

Για το αν περίμενε την καλή πορεία της Εθνικής στο τουρνουά:

«Όταν κερδίζουμε ομάδες όπως Γεωργία που έχει από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, η Αγγλία που έχει έναν πολύ καλό προπονητή αλλά και δύο μέλη της ομοσπονδίας στην ομάδα, καταλαβαίνεται πόσο μεγάλες είναι οι νίκες. Τους πείραξαν οι ήττες καθώς βρήκαν μπροστά τους μια Εθνική που έχει ομάδες μόνο από την Αθήνα. Εμείς θέλουμε να αναπτύξουμε το ποδόσφαιρο Σάλας και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το τουρνουά το διοργανώνει η Μάλτα κάθε χρόνο. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τα προκριματικά του Euro 2014 και το τουρνουά αυτό είναι μια πολύ καλή πρόβα τζενεράλε για εμάς. Το τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το κατέκτησε η Ισπανία, είναι η κυρίαρχος».

Για το τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά:

«Το τελευταίο παιχνίδι είναι με τη Μάλτα, είναι η πιο ασθενέστερη ομάδα του τουρνουά αλλά θα είναι σε ένα γεμάτο γήπεδο και όλοι θέλουν να κερδίζουν τον πρώτο. Με μια ισοπαλία βγαίνουμε πρώτοι».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: