Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Καβακάς: «Στόχος της ομάδας να πρωταγωνιστεί»

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ, αλλά και τους στόχους της ομάδας από εδώ και στο εξής, μίλησε ο Τίμος Καβακάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και με υγεία. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε μια ομάδα η οποία συγκαταλέγεται στις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν αυτή η ομάδα να συνεχίσει να παρουσιάζει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο να παίξει καλή μπάλα και να ευχαριστηθεί ο κόσμος και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει».

Υπήρξε ένταση στις σχέσεις σας με την Α.Ε.Λ. στο παρελθόν.Πόσο εύκολα λύθηκαν αυτές οι παρεξηγήσεις;

«Για να βρίσκομαι αυτή τη στιγμή εδώ σημαίνει ότι τυχόν διαφορές είχαμε στο παρελθόν έχουν διευθετηθεί και θεωρώ ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία στο υπόλοιπο της σεζόν».

Τι εικόνα έχετε για την ΑΕΛ και που πιστεύεται ότι μπορεί να πάει η ομάδα φέτος;

«Φέτος το πρωτάθλημα της Β? Εθνικής είναι ιδιαίτερα δύσκολο με πολλές καλές και ανταγωνιστικές ομάδες. Η Α.Ε.Λ. σε όποια κατηγορία και αν παίζει στόχος της είναι να πρωταγωνιστεί. Εμείς δε θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Έχω γνώση της ομάδας και ακριβή επίγνωση το που έρχομαι και ποιες είναι οι απαιτήσεις της. Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε είναι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να προσπαθούμε να κερδίζουμε ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος να έχουμε αλλάξει κατηγορία. Εξάλλου για αυτό το λόγο ήρθα στην Α.Ε.Λ.».

Η αρχή γίνεται στην Μυτιλήνη με αντίπαλο την Καλλονή μια ομάδα που ξέρετε καλά. Τι περιμένετε από τους αντιπάλους αλλά και από τους δικούς σας παίκτες;

«Πριν λίγες μέρες ήμουν σε μία άλλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαι προπονητής της Α.Ε.Λ.. Το ποδόσφαιρο αυτά έχει. Εγώ αυτή τη στιγμή δουλεύω για την Α.Ε.Λ. και θα κοιτάξουμε να πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι το οποίο έχει δυσκολίες. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που έχουμε μπροστά μας και την Κυριακή ευελπιστούμε μετά το τέλος του αγώνα να είμαστε χαρούμενοι».

Μεταγραφικά έχετε κάνει σκέψεις;

«Έχουμε κάνει μια συζήτηση με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή. Η ομάδα θα ενισχυθεί παίρνοντας βέβαια υπ? όψιν και τη γνώμη του συναδέλφου μου που έχει δουλέψει σε αυτή την ομάδα και κάποιες εισηγήσεις τις οποίες έχει κάνει.
Βρισκόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Η ομάδα είναι καλή και θεωρώ ότι έχει παρόν και μέλλον. Πάντως είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα. Να περάσει το ματς της Κυριακής και θα πούμε περισσότερα».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: