Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Γιώργος Μύρτσος-Άμα βλέπει φαντάσματα, να μην κοιμάται...

Άμα βλέπει φαντάσματα, να μην κοιμάται...
Πολλά μαγαζιά κλείνουν εδώ στη Θεσσαλονίκη. Και έχουν επιγραφές που λένε "Κλείνουμε και τα δίνουμε όλα τσάμπα" και διάφορα άλλα τέτοια. Με αυτά που κάνει ο Αλαφούζος, δείχνει πως το κλείνει το μαγαζί και διώχνει τον κόσμο! Σε λίγο θα γράψει και "ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ". Αν οι κινήσεις του Πρίγκιπα Αλ Αφ Ούζου δεν είναι κινήσεις ενός άσχετου ή κάποιου που είναι τρομοκρατημένος και δεν ξέρει τι να κάνει, θα σκεφτώ πιο πονηρά για αυτά που θέλει να κάνει στον Παναθηναϊκό.
Τον ξεφτίλισε ο Κούγιας
Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, όχι για τα Πράσινα Πουλιά. Όταν προσπαθείς να λέγεσαι ηγέτης σε μία ομάδα, πριν διώξεις έναν παίκτη έχεις βρει έναν καλύτερο ή, έστω, ισάξιο αντικαταστάτη. Διώχνει Κατσούρανη, Καραγκούνη, Μπουμσόνγκ, ακόμα και τον Βύντρα με τον Σπυρόπουλο και δεν έχει με ποιος να τους αντικαταστήσει. Αυτός μόνο διώχνει, αλλά δεν παίρνει. Πήγε να πάρει έναν παίκτη από την Παναχαϊκή και τον ξεφτίλισε ο Κούγιας. Με φιλιά θα τον πάρει ή με ρούβλια; Φιλιά πάντως ούτε η γυναίκα μας δεν θέλει πια. Χρήματα ζητάει και τα ρούβλια έχουν καταργηθεί ακόμα και στη Ρωσία.
Κάποιος να τον σταματήσει!
Κάποιος να τον σταματήσει, παιδιά, τον Αλαφούζο! Τρελάθηκε το αφεντικό, τους πληρώνει και τους διώχνει. Ούτε συνεννοημένος να ήταν μαζί τους, τους πληρώνει για να φύγουν, να πάνε αλλού και να πάρουν κι άλλα λεφτά. Προσπαθώ να μπω στο μυαλό του οπαδού του Παναθηναϊκού και το μόνο που σκέφτομαι είναι η τρέλα. Για ποιον σκοπό να πάω να δω την ομάδα μου; Όταν θέλουμε να πουλήσουμε ένα προϊόν, πρέπει να είναι όμορφο, ανταγωνιστικό. Τι να πούνε στον οπαδό τώρα, πώς να τον πείσουν να πάει στο γήπεδο; Μόνο με το "Ελεήστε τον άσχετο"! Είμαι άσχετος, δηλαδή, αλλά φέρτε τα λεφτά σας να κάνω κουμάντο στην επόμενη Παναθηναϊκή Συμμαχία! Ψάχνουν να κάνουν τον π@@στη δηλαδή, αλλά με ξένο κώλο.
Βλέπει φαντάσματα του Βαρδινογιάννη
Για τον καινούργιο προπονητή του Παναθηναϊκού, θέλω να πω πως δεν είναι μάγος. Μόνο που ήρθε από την Ισπανία, θεωρώ πως είναι αξιόλογος. Αλλά έχει τη δική του φιλοσοφία, που έχει σχέση με το ισπανικό ποδόσφαιρο. Τι σχέση μπορούμε να έχουμε εμείς με την ισπανική κουλτούρα, πάνω στο ποδόσφαιρο; Πώς θα μπορέσει τις ωραίες σκέψεις που σίγουρα θα έχει να τις περάσει, όταν γίνεται της π@@τάνας στην ομάδα; Δεν τον ξέρω, αλλά σίγουρα θα είναι αξιόλογος. Αλλά πώς θα περάσει αυτά που θέλει. Εδώ ο Αλ Αφ Ούζος πήγε και έδιωξε τον Γόντικα και δεν ξέρω ποιους άλλους, επειδή είχαν την στάμπα του "Βαρδινογιαννισμού". Μα φαντάσματα του Βαρδινογιάννη βλέπει; Γιατί αν βλέπει φαντάσματα, καλύτερα ας μην κοιμάται.
Σπάει πλάκα μαζί του ο Μαρινάκης
Και σπάει πλάκα μαζί του ο Μαρινάκης. Και καλά να σπάει πλάκα με τον πρώην συνεταίρο του ο Μαρινάκης, δεν τρέχει τίποτα. Αλλά να είσαι οπαδός του Παναθηναϊκού και να σπάει πλάκα ο οπαδός του Ολυμπιακού μαζί σου, είναι ζόρι. Τι φταίει ο βάζελος να τρώει τέτοια χουνέρια; Ούτε τον Ντε Βινσέντι από τα Γιάννενα ή τον Ντίνα από την Παναχαϊκή δεν κατάφερε να πάρει! Ο οπαδός του Παναθηναϊκού έχει μείνει στις εποχές που τέτοιοι παίκτες παρακαλούσαν για να πάνε στον Παναθηναϊκό, έβαζαν και λεφτά από την τσέπη τους. Ο Ντε Βινσέντι για παράδειγμα, είναι δεύτερης ή και τρίτης διαλογής ποδοσφαιριστής. Προσωπικά πιστεύω πως ούτε θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού δεν θα έχει. Ίσως τον αποκτήσουν για να τον δανείσουν κατευθείαν... Η ξεφτίλα που βιώνει ένας τεράστιος σύλλογος, όπως ο Παναθηναϊκός, στα χέρια ενός παράγοντα που δεν ξέρει τι θέλει να κάνει, είναι τεράστια. Ή είναι άσχετος ή έχει κάτι άλλο στο μυαλό του, δεν ξέρω.
Κατάντησαν την ΑΕΚ για λύπηση
Όπου φτωχός και η μοίρα του για την ΑΕΚ. Τι να πω; Το χειρότερο είναι να σε λυπούνται και την ΑΕΚ την κατάντησαν για λύπηση. Και οι εχθροί της την λυπούνται. Δεν υπάρχει χειρότερο κατάντημα από το να έρχονται και να σου χτυπάνε την πλάτη και να σου λένε "Ποιος ξέρει, μπορεί να ζήσεις κι εσύ". Και η ΑΕΚ σήμερα, σε αυτή την κατάσταση βρίσκεται...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: