Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ρευστό από την Κίνα!!

Θετικά τα μηνύματα από τη βραδινή συνάντηση Δημητρέλου, Μπρουσιάνου και Βιντιάδη, με τον τελευταίο να δεσμεύεται πως θα προσπαθήσει να διευκολύνει την ΑΕΚ με κεφάλαια των Κινέζων συνεργατών του!

Ρευστό από την Κίνα!
Εναγωνίως ρευστό αναζητούν στην ΑΕΚ και στη κατεύθυνση αυτή, ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Δημήτρης Μπρουσιάνος, δείπνησαν το βράδυ της Τρίτης με τον Δημήτρη Βιντιάδη. Τα όσα άκουσαν οι δύο άνδρες από τον υποψήφιο επενδυτή, τους επιτρέπει να ελπίζουν σε οικονομική ανάσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Βιντιάδης δεσμεύτηκε ότι θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εισρεύσει άμεσα ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ. Ωστόσο, όπως συνέβη και την προηγούμενη φορά που του ζητήθηκε να διευκολύνει ταμειακώς τον σύλλογο, έτσι και τώρα, δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει χρήματα από την τσέπη του πριν αποκτήσει (αν αποκτήσει) την ΠΑΕ.

Τους είπε ωστόσο, ότι θα προσπαθήσει να βρει τρόπο ώστε να πειστούν οι Κινέζοι επιχειρηματίες με τους οποίους πρόσφατα συμφώνησε για συνεργασία, να βάλουν εκείνοι κάποια χρήματα προκειμένου να διευκολυνθεί η ΠΑΕ. Ο Βιντιάδης, μάλιστα, φέρεται να είπε σε Δημητρέλο, Μπρουσιάνο ότι έχει ήδη μιλήσει με τους Κινέζους για το θέμα αυτό και πως οι ίδιοι δεν δείχνουν αρνητικοί. Τόνισε παράλληλα, πως τα όποια χρήματα μπουν (αν μπουν) θα φτάσουν στον σύλλογο το αργότερο μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και θα ανακοινωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι το ιδανικό σενάριο θα ήταν να βάλει ο Βιντιάδης αύριο το πρωί χρήματα από την τσέπη του, οι Δημητρέλος και Μπρουσιάνος έφυγαν από τη συνάντηση αισιόδοξοι ότι τελικά οι Κινέζοι δεν θα κάνουν τους… Κινέζους και θα δεχτούν να διευκολύνουν την ΠΑΕ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: