Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Αρέσει στη Μίλαν ο Μάτρι

Ο Αλεσάντρο Μάτρι φέρεται να είναι ο επιθετικός που ζήτησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να αντικατασταθεί ο Πάτο.

Αρέσει στη Μίλαν ο Μάτρι
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εξέφρασε την επιθυμία του να δημιουργήσει μια νεανική ομάδα, η οποία σε τρία χρόνια θα είναι ικανή να «ανοίξει» ένα νέο κύκλο επιτυχιών. Για αυτό το λόγο ο πρώην πρωθυπουργός απέρριπτε περιπτώσεις παικτών σαν τον Ντρογκμπά, η ηλικία του οποίου δεν ευνοεί τα σχέδιά του.

Η αποχώρηση του Αλεξάντερ Πάτο, πάντως, υποχρεώνει τους ανθρώπους της Μίλαν να κινηθούν γρήγορα ώστε να βρουν έναν επιθετικό, ικανό να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο. Ένας από εκείνους που θα μπορούσε να ενδιαφέρει τη Μίλαν είναι ο Αλεσάντρο Μάτρι, όπως αποκαλύπτει η «Tuttosport».

Ο 28χρονος επιθετικός είναι μια από τις αδυναμίες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αφού ο προπονητής των «ροσονέρι» συνεργάστηκε με επιτυχία μαζί του στα χρόνια της Κάλιαρι. Το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει μια προσπάθεια από την πλευρά της Μίλαν, αλλά οι απαιτήσεις της «Γιούβε» είχαν κριθεί υπερβολικές και δεν προχώρησε η υπόθεση.

Ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας», Αντόνιο Κόντε, δεν μοιάζει να αντιτίθεται στην παραχώρηση του Μάτρι, για τον οποίο, πάντως, η διοίκηση φέρεται να ζητά περίπου 15 εκατ. ευρώ.

Απομένει να δούμε αν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα ικανοποιήσει αυτή τη φορά τις οικονομικές απαιτήσεις της «Γιούβε» και θα προσφέρει στον προπονητή του έναν ικανό παίκτη και μάλιστα σε καλή ηλικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: