Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Τούνι: «Πανέτοιμος να βοηθήσω για την άνοδο»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Τούνι, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την απόφασή του να αφήσει την Ισπανία και να έρθει στην Ελλάδα και τον Ηρακλή.

Για το γεγονός ότι έφυγε στα 30 του από την Ισπανία για την Ελλάδα:

«Αισθάνομαι καλά γιατί έχω περάσει από όλες τις κατηγορίες της Ισπανίας και ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο, ο Ηρακλής μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι? αυτό».

Για το αν μίλησε με τους Ισπανούς παίκτες του Ηρακλή:

«Παρόλο που τους έχω συναντήσει αρκετές φορές ως αντιπάλους δεν είχα ποτέ τη χαρά να τους γνωρίσω. Όταν έρθω θα ανοίξω σίγουρα δίαυλο μαζί τους για να μου πούνε πως είναι τα πράγματα στην ομάδα αλλά και στη Θεσσαλονίκη».

Για τις δηλώσεις Ισάακ, να έρθει στον Ηρακλή:

«Τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια, θέλω πολύ να τους γνωρίσω και να μιλήσω μαζί τους για τον Ηρακλή αλλά και για τη Θεσσαλονίκη».

Για το αν γνωρίζει ότι ο Ηρακλής είναι ομάδα Σούπερ Λιγκ και όχι Φούτμπολ Λιγκ:

«Βεβαίως το γνωρίζω, στόχος μου είναι να βοηθήσω να ανέβει ο Ηρακλής. Με την ιστορία που έχει η ομάδα είναι μόνο γι? αυτή την κατηγορία. Πιστεύω ότι στο τέλος θα χαρώ μαζί με τους συμπαίκτες μου την άνοδο της ομάδας».

Για το ότι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με Χούτο και Μπασινά:

«Έχω καλές εμπειρίες και από τους δύο. Με τον Χούτο δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις επειδή δε μιλούσε την ίδια γλώσσα με εμάς αλλά με τον Μπασινά είχαμε καλή φιλιά, ήταν ένας πολύ καλός παίκτης με πολύ καλό χαρακτήρας».

Για το γεγονός ότι δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του:

«Είμαι ένα παιδί που προσέχει γενικότερα τον εαυτό του. Τους έξι τελευταίους μήνες δεν δούλεψα σε κάποιο σύλλογο λόγω μιας σειράς γεγονότων. Έκανα προπονήσεις με μια ομάδα της Πάλμα και από φυσική κατάσταση είμαι πολύ καλά».

Για το που μπορεί να βοηθήσει τον Ηρακλή:

«Έχω παίξει σε δύο θέσεις, αριστερά αλλά και σαν δεκάρι πίσω από τους επιθετικούς. Εκεί θα μπορέσω να βοηθήσω».

Για το πότε έρχεται και αν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον Ηρακλή:

«Αύριο θα έρθω και θα πω στον προπονητή ότι είμαι έτοιμος να παίξω την ίδια μέρα».

Για το ότι με τη Χέρκουλες είχε μια γεμάτη χρονιά και αν θα μπορέσει να το επαναλάβει και με τον Ηρακλή αυτό:

«Με τη Χέρκουλες ήταν μια καλή χρονιά, η ομάδα κατέληξε τρείς βαθμούς πίσω από τον πρώτο και ελπίζω να κάνω το ίδιο και με τον Ηρακλή».

Τέλος, για τους οπαδούς τόνισε:

«Ξέρω καλά ότι οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι πιο θερμοί από αυτούς της Ισπανίας και πως ο Ηρακλής έχει θερμούς φιλάθλους. Ελπίζω να με αποδεχτούν με χαρά».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: