Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Δε δίνει εισιτήρια ο ΠΑΣ!

Δε θα δώσει εισιτήρια ο ΠΑΣ Γιάννινα στον Παναθηναϊκό, ενόψει του μεταξύ τους αγώνα την ερχόμενη Κυριακή στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δε δίνει εισιτήρια ο ΠΑΣ
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο γήπεδο που αγωνίζεται ο «Αγιαξ της Ηπείρου»,αποφασίστηκε, σε κοινή συνεννόηση Αστυνομίας, Σούπερ Λίγκας και των δύο διαγωνιζόμενων σωματείων να μην πάρουν εισιτήρια οι «πράσινοι», για την καλύτερη ασφάλεια των ίδιων και την ομαλότερη διεξαγωγή της αναμέτρησης, αλλά και επειδή η αθηναϊκή ΠΑΕ δεν συνηγόρησε στο αίτημα του ΠΑΣ να πληρώσει τις περυσινές ζημιές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Γιώργος Λαγούδης» του ΕΣΙ ‘ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ’ η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Στη σύσκεψη, παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, κ.κ. Ανδρέας Παπηγκιώτης και Πέτρος Μοσχοφίδης, ο εκπρόσωπος της Super League κ. Σπυρόπουλος, οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, Ιωάννης Ζαβραδινός και Ιωάννης Μπούτσικας, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Διοργάνωσης Αγώνων κ. Γιώργος Ιωάννου, με τον Υπεύθυνο Ασφαλείας, κ. Φώντα Βρόσγο.

Στη συζήτηση που έγινε σχετικά με το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τη χορήγηση εισιτηρίων και κερκίδας για τους φιλάθλους της, οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν αρνητικοί.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνηγόρησε στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, με την προϋπόθεση να αποπληρώσει τις ζημιές, ύψους 20.000 ευρώ, που δημιούργησαν οι οπαδοί της στους Ζωσιμάδες κατά τη διάρκεια του περυσινού αγώνα. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αρνήθηκε, με το αιτιολογικό του ότι κατά την περυσινή σεζόν δεν παρέλαβε εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα και, ως εκ τούτου, δεν φέρει καμία ευθύνη για όσους από τους οπαδούς της παρευρέθηκαν στους Ζωσιμάδες.

Κατόπιν τούτων, δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους οπαδούς του Παναθηναϊκού».

Με δεύτερη ανακοίνωση την ίδια μέρα, ο ΠΑΣ ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του δεύτερου γύρου και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι συνεχίζεται έως και την Παρασκευή, 11-01-2013, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες του δεύτερου γύρου, του πρωταθλήματος της Super League και των αγώνων Κυπέλλου, εκτός των play offs, σε περίπτωση που συμμετάσχει σε αυτά η ομάδα μας.

H τιμή τους είναι στο μισό της αξίας των αρχικών τιμών που έχουν ανακοινωθεί για τα εισιτήρια διαρκείας, στις αντίστοιχες θύρες, ολόκληρης της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: