Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Τα δεδομένα για Βύντρα- Λάζαρο!!

Μια ακόμη συνάντηση ανάμεσα σε Αλαφούζο και Βύντρα θα χρειαστεί για να επέλθει το... διαζύγιο! Στάση αναμονής για Λάζαρο όσο αφορά την πρόταση!
Η απόφαση της διοίκησης για... φάγωμα του Βύντρα είναι δεδομένη και εκφράστηκε και στο μεσημεριανό ραντεβού του παίκτη με τον Χρήστο Παναγόπουλο.
Εκεί όμως δεν βρέθηκε η χρυσή τομή, οπότε πλέον ο Γιάννης Αλαφούζος, αφού παρουσίασε τον νέο τεχνικό στους παίκτες έχει αναλάβει να... χειριστεί και το «διαζύγιο» με τον Βύντρα, με το θέμα της αποζημίωσης να φαντάζει ως μεγάλο αγκάθι! Οι δύο άντρες τα είπαν το βράδυ της Τρίτης αλλά και πάλι δεν βρέθηκε η κοινή συνισταμένη για ένα «βελούδινο διαζύγιο» και έτσι αναμένεται να υπάρξει και ένα τρίτο ραντεβού προκειμένου να μπει... το νερό στο αυλάκι και να αποδεσμευτεί ο διεθνής αμυντικός!
Ως την Παρασκευή για Λάζαρο!
Από κει και πέρα ραντεβού με τον Χρήστο Παναγόπουλο είχε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που επίσης είναι... φευγάτος αφού μπήκε από καιρό στην «μαύρη λίστα» του Γιάννη Αλαφούζου! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού θα φέρει έως την Παρασκευή πρόταση από το εξωτερικό για να πάρει μεταγραφή. Έτσι λίγες μέρες ακόμη για την δική του περίπτωση οι «πράσινοι« θα κρατήσουν στάση αναμονής!


πηγή: gazzetta.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: